Pro mě to práce na 10 sekund není. Vy jste se začali ptát a já se snažím odpovídat. Jak jsem psal, tak jste letos moc rychlí. Každý rok jsem to zakládal až někdy v dubnu a nemám popravdě rád, když mě někdo uhání na něco co pořádám. Teď jsme o víkendu dali alespoň dohromady termín. Já teď musím ještě kontaktovat restauraci, která je ještě zavřená a domluvit a potvrdit termín u nich. To je nejvíc prioritní. Pak musím udělat nějaký plakát, který zabere víc než 10 sekund. Vím, že by teď někdo mohl říct, že se může udělat až pak, ale já mám rád pořádek a chci to mít komplet. Majitel restaurace každý rok sponzoroval a poprvé byl špatný, že jsem dal na plakát Ubytování Vodník a zda to nejde předělat, protože restaurace je jiný majitel než ubytování a to jsem nevěděl. Tady jsme teď řešili co a jak předběžně, takže termín už víte a vlákno se pak založí, až bude vše na 100% Pro Vás je to jen založení vlákna, ale pro mě to je dost víc starostí než si umíte představit. A opravdu nemám ve svém životě jedinou starost pouze Vodník, takže buďte tolerantní a trpělivý. Vždyť já večer chodím spát a ráno vstávám