Právě je čtv pro 14, 2017 2:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: GT3B a 1nsane
PříspěvekNapsal: úte pro 11, 2012 9:42 am 
Offline
Uživatel

Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 194
Zkouším zprovoznit vysílačku GT3B s hrou 1nsane a pořád se mi nedaří.
Brzda a plyn jsou v pořádku, akorát zatáčení nefunguje. Auto jede
rovně a doleva. Rovně jede, když mám volant vytočený doprava, ve střední poloze zatáčí do leva a když dám volant do leva, tak zatáčí do leva ještě víc. Nevím jestli to dobře vysvětluju. :sad: Poradí někdo co stím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GT3B a 1nsane
PříspěvekNapsal: úte pro 11, 2012 7:31 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 194
Nikdo nic?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GT3B a 1nsane
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2012 5:40 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 194
Tak jsem zkoušel GAMEPAD a ten funguje v pohodě. Tak nevím kde může být chyba.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GT3B a 1nsane
PříspěvekNapsal: sob pro 15, 2012 1:05 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 03, 2011 12:00 am
Příspěvky: 134
Bydliště: Liberec
zkus zkontrolovat trimr na zatáčeni jestli máš nastavenej střed


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GT3B a 1nsane
PříspěvekNapsal: pát pro 21, 2012 7:50 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 09, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 656
Bydliště: Hradec Králové
co máš za windows? kdyžtak napiš PM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GT3B a 1nsane
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2012 8:23 am 
Offline
Uživatel

Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 194
Takže trim mám nastavenej na střed, v kalibraci ve windows to funguje normálně. Mám windovs 7. Co je to PM? :oops:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GT3B a 1nsane
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2012 11:43 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2012 12:00 am
Příspěvky: 1803
Bydliště: solnice
soukromá zpráva
po přízpěvkem je napsáno PROFILE a vedle PM
klikni na pm v přízpvku té ooby který chceš psát a oběví se ti okno na psaní :wink:

_________________
Mitsubishi Pajero - CC-01-doladěný k obrazu mému


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GT3B a 1nsane
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2012 10:25 am 
Offline
Uživatel

Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 194
Stáhl jsem si demo MOTORM4X a ovládání vysílačkou GT3B dělalo také problémy. Po delším zkoušení jsem zjistil, že se do toho plete třetí kanál, záleželo, jestli byl zaplej nebo vyplej. MOTORM4X už jsem teda rozchodil, ale 1NSANE stále ne.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.