Právě je pon pro 18, 2017 7:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 30, 2012 9:09 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 17, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1324
Bydliště: Praha10 / Frýdlant nad ostravicí
Tak ja mam taky bezmala 22 a studuju medinu, ale kupoval sem si notak aby to nejakou dobu stihalo... blby je ze kdyz sem si to koupil uz me to docela prestalo bavit... ale tak i tak si semo tamo dam neco s volantem :-)

_________________
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9)
Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler
Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress
Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 01, 2012 1:56 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 06, 2010 12:00 am
Příspěvky: 253
Bydliště: Praha
Argo22 píše:
sam mam notas na kterym me staci akorad net ..

Někoho bavěj hry, někdo sosá porno, dle vkusu každého soudruha :mrgreen:
Ale abych nebyl uplně OT, tak momentálně nejrychlejší mám Asus P5WDG2, PD945 a HD4770, pak ještě nějakou KT333 s Bartonem, BX440, i815 a dál nevim a k tomu ještě sbírka asi 150ks GK od 3DFX :twisted:

_________________
http://superstepa.rajce.idnes.cz/TATRA_Dakar/
ľavá růžová, sto cez dinosaura, dve ryšavé veveričky a fuj fuj, bude [i]ľavá, čierná, chlpatá, zubatá..[/i


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: počítače
PříspěvekNapsal: úte kvě 01, 2012 8:31 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 17, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 150
Bydliště: střední čechy
ahoj.AMD AthlonTM II x2 220 dual-core,1TB hard drive,4 GB DDR3,asus HD6670 1G GDDR5. hry: BF 3, Alan Wake, The Witcher 2 ,MASS EFFECT 1,2,3 ,Assasins creed revelations vše max detail :lol: :lol


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2012 11:27 am 
Offline
Sběratel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 29, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4401
Bydliště: Praha 8
Pracovní stroj:

Core i7 2600K 3.4 GHz
Asus P8Z68-V LX
8 GB RAM DDR3 Kingston
Seagate Baracuda 1TB SATA6
Sony BD-R

A tady je jasnej dukaz, ze v pocitaci behaj trpaslici.... :mrgreen:
Obrázek

A bude jich tam minimalne 8, alespon podle toho, co ukazujou kardiogramy
Obrázek

ale nejak se flakajooooo

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2012 12:55 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 28, 2008 12:00 am
Příspěvky: 5974
Bydliště: V Holomóci městě
No to je jasný, máš tam ženskou a pavouka, to nemůže dobře fungovat...

_________________
bflmpsvz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 06, 2012 1:52 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 30, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 68
Bydliště: Velké Opatovice
GigaByte GA-MA770-DS3
AMD Athlon X2 Dual Core 6000+ 3,00Ghz 64-bit
4GB RAM Kingston DDR2
Nvidia GeForce 9500GT 512MB
Seagate ST3250310AS 250GB
Arctic cooling freezer xTreme
• Benq G2200w 22'
• Genius SlimStar 335
• Acutake sky
• Microsoft SideWinder Force FeedBack Wheel
• Repro soustava Genius sw-hf 5.1 5050
• Tablet Genius G-pen F509
• KOSS Porta Pro

_________________
Axial SCX 10 Honcho (1:10), Reely Air Attack (2WD 1:8), Tamiya tt-01 (1:10 - karoserie Ford Mustang)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Můj hardware
PříspěvekNapsal: stř črc 24, 2013 1:47 pm 
Offline
Veterán fóra

Registrován: pon kvě 20, 2013 2:31 pm
Příspěvky: 3644
Bydliště: Rudolfov
:-D já mam

Q-Connect KFO 1604 10 digit.

Hoši, všechno jedu na 100% a dá se dopočítat klidně i víc. A cenově to vyjde nesrovnatelně líp...

_________________
http://expeditionrc.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: stř črc 24, 2013 2:43 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: ned led 20, 2013 12:22 am
Příspěvky: 44
aviaro píše:


[b][i]CPU: AMD FX-8150 64bit (8-mi jádro - Bulldozer)
MB: ASUS M5A99X EVO (AM3+ socket, USB 3.0, 8-ch. audio, HD)
VGA: Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 (940/4200 MHz - DX11)
RAM: Corsair 16 GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance


http://offroader4x4.rajce.idnes.cz/Nove_herni_zelezo/

Je to můj první "pořádnej" komp. Všechny nejnovější gamesy (BF3, Skyrim, Crysis 2 atd.) ve Full HD rozlišení, max detailech a s plným vyhlazováním přes 50 FPS. :wink:


Až na CPU ... Je to pekna masinka ;) , nemam moc rad AMD... a co sem tak četl tak ty Buldozery nic moc, ale i tak je to super stroj hlavne at hodně vydrží ;).

Já dotoho vlatně nemám co kecat :D mám jen 4roky starej NTB Toshiba Satellite A350-13a
CPU: Intel Core 2 Duo 2,4ghz
GPU: ATi Mobility Radeon HD 3650
RAM:4gb
HDD: 500gb + 320gb(po smrti) :D
Myš: Razer Naga Molten, + nefunkční touchpad :D
značně oloupana barva :D
Obrázek
Jinak muj herní stroje je PS3 :D zatím jen na malém monitoru ;) ale je to 720p tak pohodička ;)
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Můj hardware
PříspěvekNapsal: čtv črc 25, 2013 5:20 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 03, 2009 12:00 am
Příspěvky: 377
Bydliště: Praha - Troya
No tak já se trápim na tomhle... x let starý, ale hlavně to funguje
http://www.czc.cz/microstar-gx700px-097cz/53644/produkt
Přihodil jsem do toho Kingston Hyperx 3k 120 GB a krysu Razer Naga, aby ty se ty tanky líp opravovaly :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Můj hardware
PříspěvekNapsal: stř črc 31, 2013 7:48 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2012 12:00 am
Příspěvky: 984
Bydliště: LIBEREC
No já sem si teď pořídil HP DV7 7300. Ale to není to co sem chci napsat.
Mám ještě takový pecky jako je SHARP MZ800 (s integrovanym kazeťákem), SINCLAIR ZX Spectrum a naprosto totální českou mrdu IQ150 :mrgreen:

_________________
Jak se naskytne možnost do něčeho nacpat nějakej brutální pohon, tak to tam prostě nacpu, ať se děje co se děje. Prej sem schopnej nacpat krávu do králíka :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Můj hardware
PříspěvekNapsal: stř črc 31, 2013 7:52 am 
Offline
Veterán fóra

Registrován: pon kvě 20, 2013 2:31 pm
Příspěvky: 3644
Bydliště: Rudolfov
commodore. I tak kalkulačka Q-Connect KFO 1604 10 digit, jak jsem psal vejš, je větší dělo, než počítač commodore. 8 bitů hoši. Mám to doma. Asi jako ten Sinclair.. :-D

Podobný množství kombinací zvládaj neska smradi tak v 6 třídě :-D

_________________
http://expeditionrc.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Můj hardware
PříspěvekNapsal: stř črc 31, 2013 8:05 am 
Offline
Veterán fóra

Registrován: pon kvě 20, 2013 2:31 pm
Příspěvky: 3644
Bydliště: Rudolfov
Tak tim čipem osaď Honcho a možná se Ti podaří, aby to umělo rozsvicovat světla... Už jsi přivázal toho králíka?

_________________
http://expeditionrc.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Můj hardware
PříspěvekNapsal: pát zář 20, 2013 7:20 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: ned črc 07, 2013 3:51 pm
Příspěvky: 1
AMD Phenom II X4 955 3,2GHz
ASUS M5A78L LE (AM3+, DDR3)
4GB RAM DDR3 Kingston 1333MHz
nVidia GTS 250 512MB (zatím rozjela vše, ale time to upgrade)
HDD 320GB Maxtor + 250GB Seagate + 120GB Samsung
450W zdroj, Fortron, žádný shit
Hnusná černá levná case osazená ventilátory 92mm a 120mm.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.