Právě je pát pro 15, 2017 8:49 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 31, 2011 3:20 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Domca234 a zax : Máte pravdu.Dělá se to klávesou FN a F6 a zároveň jsme našli za obrazovkou takový pidi tlačítko kterým se to dá taky vynout a zapnout :mrgreen: Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2011 5:40 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Tak zase já :lol: Tentokrát jde o velkej počítač ne noťas.Mam velkej problém,k věci.
Obrazovka mi normálně šla cca. rok a půl a teď z ničeho nic se zasekl obraz a po restartování už nenaběhl :roll: Obrazovka jde,ale nenaběhne obraz.Jinak mi obrazovka už ten roka a oůl píše že není připojen videokabel a píše mi to stále akorát si na to asi teď vzpomněla :lol:
Nevíte někdo co s tim už mě fakt nic nenapadá :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2011 6:23 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 22, 2011 12:00 am
Příspěvky: 77
Bydliště: Karlovy Vary
Monitor ti funguje ? Pokud ano a pocitac bezi ale nezobrazuje, tak bych to videl na kabel ( i kdyz ten odejde malokdy ), grafickou kartu, pokud je integrovana tak zakladni deska, dal by to mohl byt zdroj....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2011 8:35 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
V počítači to není už sem ho vyměnil za jinej a furt ten samej problém.Obrazovka jde také normálně,ale nezobrazuje.
Spíš takhle. od obrazovky jdou 3 kabely:napájecí,ten normální širokej co je u všech obrazovek a pak ještě jeden malej kablík,kterej,ale nemám kam zapojit.Nikdy zapojenej nebyl a najednou je tam nějakej problém :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2011 8:41 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 19, 2009 12:00 am
Příspěvky: 1454
Bydliště: Ústí nad Orlicí
a jak víš že monitor jde normálně když nezobrazuje?? jinak se taky stává že je problém v připojovacím portu monitoru(to kam strkáš ten širokej kabel) a to pak hlásí NO SIGNAL ale může to bejt taky dost jinejch věcí.....zkus třeba i poklepovou metodu, prostě monitoru jednu dvě ubal a třeba se chytne, mě takhle monitor fungoval asi tři měsíce,prostě se musel probrat....

_________________
Youtube
Kečup

___oooo
/ | [____],
I---L-OlllllllO-
()_)()_)-0-)_)

"dokud se to nekutálí, je to pod hranice možností"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2011 8:50 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Obrazovka mi píše,že nemá videokabel a že neni signál. :roll: Neboj už sem jí dal pár facek :mrgreen: ale nic :evil:
Ještě teda zkusím ten kabel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2011 9:01 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 22, 2011 12:00 am
Příspěvky: 77
Bydliště: Karlovy Vary
a jakou komcovku ma ten malej kablik, jestli to neni od repraku v monitoru. to ze pise no signal neznamena ze funguje :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2011 9:19 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
No jo od repráku mě to nenapadlo.Ale bude to asi v tom kabelu,tak to zkusim a dam vědět :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2011 9:46 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 25, 2010 12:00 am
Příspěvky: 774
Bydliště: Banska Bystrica SK
A skontroloval si ci su dotiahnute skrutky na koncovkach videokabla?
Aj v monitore aj v PC?ak si totiz kabel len zastrcil,mohlo sa stat,ze si niecim pohol(ani o tom nevies) a kabel sa povytiahol.
koncovka kabla so skrutkami-
http://3.bp.blogspot.com/_s0a-BeeUNfY/S9WIwSuUqtI/AAAAAAAAAFY/k3N0azdgv4U/s1600/dvi-cable-pic.jpg

Ked skrutky dotiahnes(aj na pc,aj na monitore),zapnes pc a obraz nenabehne,skus nasledne na boku monitoru pohladat ci sa ti nedaju prepinat vstupy v menu monitora(VGA,DVI,HDMI,Display-port)
niekedy sa stane ze monitor zblbne a automatika nespravne nastavi vstup.
(priklad: pustas signal VGA kablom,ale monitor ma nastaveny HDMI vstup)

pokial nepomoze,ak mas v PC inu graficku kartu(napriklad na maticnej doske),pripadne 2 vystupy z grafickej karty skus kabel prehodit na druhy vystup.
Ked nepomoze aj toto,skus iny PC pripojit k monitoru cez povodny videokabel.
Ked sa nerozbehne s inym PC,vymen kabel medzi PC a monitorom.
Ked nepomoze,vyskusaj iny monitor.

Vylucovacou metodou prides na chybu.
ten dalsi kabel moze byt od vstavanych reprakov v monitore,USB hubu,TV tuneru,bez fotiek je moznosti viac.

_________________
SCX10 jeepJK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2011 6:26 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv úno 05, 2009 12:00 am
Příspěvky: 582
Do BIOSu najede? Zkus to pres HDMI...Pises zes menil i komp a furt nic tak to bude fakt leda kabelem, nebo zkus na tv vybrat spravnej zdroj signalu. Jak tam je HDMI 1, 2, 3, PC VGA atd.. Jak pise petos - polad vstupy

_________________
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2011 10:08 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 26, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1842
Bydliště: Praha, Kladno
v tom případě asi vadnej monitor.

_________________
2,4 Ghz
http://zaxcz.rajce.idnes.cz/
http://modelmarket.cz/detail/?product=6 ... 600&list=1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2011 1:04 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv úno 05, 2009 12:00 am
Příspěvky: 582
Von furt pise nejaka Obrazovka, tak jestli nemysli telku. Jestli normalni programy ukazuje, bude to jinde..

_________________
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2011 2:42 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Obrazovkou mylim monitor :mrgreen:
Jinak jsem zkoušel kabel,dal jsem jí pěstí,zkoušel jsem nějak poštelovat kabel....on k nám stejně přijede ajťák poštelovat internet tak ho rovnou zaúkoluju :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2011 2:48 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 25, 2010 12:00 am
Příspěvky: 774
Bydliště: Banska Bystrica SK
a nechces si to postelovam sam a nieco sa aspon naucit?

_________________
SCX10 jeepJK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2011 2:54 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Jóóó tak to zkoušim už tejden :-D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.