Právě je ned pro 17, 2017 6:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2012 9:02 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4121
Bydliště: Praha
JOBIK: A seš připojenej kabelem, nebo WiFi?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2012 10:35 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1225
Bydliště: Vysoké Mýto / Volyně
salvatore píše:
JOBIK: A seš připojenej kabelem, nebo WiFi?

jo jsem zapomněl kabelem jsem připojenej a v protokolu 4 (teď nevim jakto tam přesně je) mám to vyplněný ty IP adresa,podsítě,brána,atd..

_________________
Pepe
CC-01-Pajero fr. 2,4Ghz
http://jobik8.rajce.idnes.cz
JEEP Wrangler YJ
Stavba: Land Rover Discovery III ...
(OO=[][]=OO)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2012 6:48 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 22, 2011 12:00 am
Příspěvky: 77
Bydliště: Karlovy Vary
Zkousel jsi restart modemu a PC/notebooku ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 20, 2012 5:26 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 17, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 991
Bydliště: Holomóc ja! ( Ostrava )
Mám dotaz, donesl sem si domu novou grafiku. No aspon tedy pro mě je nová hehe, je to Ati radeon HD 4870 X2 a chtěl bych se optat jestli mi to utahne zdroj 550W ?? Tady :arrow: http://www.amd.com/us/products/desktop/ ... ments.aspx sem se něco dočetl ale o moc chytřejší z toho nejsem :/ viz. aby se mi třeba při lehké zátěži u nějaké hry nerestartoval počitač a podobně... předem díky za odpověď :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 20, 2012 5:56 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 25, 2010 12:00 am
Příspěvky: 774
Bydliště: Banska Bystrica SK
treba vediet dalsie komponenty.

_________________
SCX10 jeepJK


Naposledy upravil petos dne pát dub 20, 2012 6:05 pm, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 20, 2012 6:01 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 09, 2012 12:00 am
Příspěvky: 310
Bydliště: Humenné,Slovensko
daj kompletný zoznam HW.

Ale určite bude stačiť 550W.

_________________
Súčastnosť :
Stavba nového CC-01 na hobby :)

Minulosť :
CEN GSR 5.0
CC-01 Pajero Metaltop [MG995,SPEED 600 ECO,TLU01,TEU101BK]
CC-01 Pajero Black Edition [SPEKTRUM S100,NOVAK 55T,DSYS 54]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 20, 2012 6:42 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv úno 05, 2009 12:00 am
Příspěvky: 582
No uvidi se dle mnozstvy ostatnich komponent. Tadle karta neni kdovijakej zrout, ale obecne je dnes pulkilowatu tak tak na hranici. Kolegove v praci co davaj vejplaty jen to hernich PC konstatujou, ze jim brzo budou dvanactistovky malo. Blazni OMG

_________________
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 8:27 am 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 28, 2008 12:00 am
Příspěvky: 5973
Bydliště: V Holomóci městě
Tak v tom odkazu přece jasně píší, že vyžaduje 650W a vyšší, počítač ti to zřejmě nerestartuje, ale asi nebude grafika pracovat na 100%.

_________________
bflmpsvz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 9:34 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 17, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 991
Bydliště: Holomóc ja! ( Ostrava )
Mam Procesor Amd Athlon 64 x2 4200+,3gb ram,550w zdroj,320gb disk a dvd...+ ted tam mam ještě grafu Geforce 9400Gt 1gb ..Vyzkoušel bych to rovnou ale chybí mi ještě jeden kabel ,taková přechodka páč ta Ati-na potřebuje dva káble napajení..

Milan008 : ted sem si toho všiml taky :sad: to mě teda moc nepotěšilo -že budu muset do te bestie ještě narvat novej zdroj.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 10:07 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 09, 2012 12:00 am
Příspěvky: 310
Bydliště: Humenné,Slovensko
Soráč,pozeral som na tú obyčajnú nie X2.

Fungovať bude,len výkon bude obmedzený,lebo nebude šťava :wink:

Grafická bude minimálne 2krát výkonnejšia ako tá stará,len potrebuje strašne veľa štavy.

A taktiež ten procesor tam máš mizerný na tú grafickú.

_________________
Súčastnosť :
Stavba nového CC-01 na hobby :)

Minulosť :
CEN GSR 5.0
CC-01 Pajero Metaltop [MG995,SPEED 600 ECO,TLU01,TEU101BK]
CC-01 Pajero Black Edition [SPEKTRUM S100,NOVAK 55T,DSYS 54]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 10:46 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 17, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 991
Bydliště: Holomóc ja! ( Ostrava )
Všechno bude časem :wink: , co by si doporučil za procesor?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 7:52 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 06, 2010 12:00 am
Příspěvky: 253
Bydliště: Praha
Yamaha píše:
Fungovať bude,len výkon bude obmedzený,lebo nebude šťava....

To jako že se podtaktuje podle napájení? A když to připojim na plochou baterku, tak na tom můžu pařit miny? :roll: :mrgreen:
Ad zdroj: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

_________________
http://superstepa.rajce.idnes.cz/TATRA_Dakar/
ľavá růžová, sto cez dinosaura, dve ryšavé veveričky a fuj fuj, bude [i]ľavá, čierná, chlpatá, zubatá..[/i


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 8:20 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 09, 2012 12:00 am
Příspěvky: 310
Bydliště: Humenné,Slovensko
Bezmozek : No pri vyťažení nebude bud stíhať alebo sa vypne.

Ruzabmx : daj cenový strop na procesor a typ základnej dosky.

A ak tam dáš tú kartu,môžeš odpáliť zdroj alebo tú novú kartu.

_________________
Súčastnosť :
Stavba nového CC-01 na hobby :)

Minulosť :
CEN GSR 5.0
CC-01 Pajero Metaltop [MG995,SPEED 600 ECO,TLU01,TEU101BK]
CC-01 Pajero Black Edition [SPEKTRUM S100,NOVAK 55T,DSYS 54]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 13, 2012 8:58 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pát led 13, 2012 12:00 am
Příspěvky: 50
Bydliště: Radostice u Brna
Ahoj,mám už dlouho problém s reprákama mám 2.1 od logitechu,a po stěhovaní z pokoje začli hrát jinak než hrály ,když Byli v pokoji,a furt si lámu hlavu proč mě to nechce jet jako dřív
a tedˇ k problému,problém je ten že mam hlasitost uplně na maximum,a repráky nehraji ,ani z poloviny hlasitě,tak jako před tím,spíš hraje daleko hlasitějs bas ,až málem vyskočí sté bedny,neví někdo čím to muže bejt způsobený?

_________________
Je: E-firestorm flux,Traxxas Summit
Bylo:2x himoto,3x traxxas,4x HPI
http://pavlos12.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 13, 2012 9:45 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Mám podobný problém,řekl bych.
Dělám si ozvučení do pokoje z autorepráků.Repra jsou normálně na 12V.
Problém mám v tom,že když jeden napíchnu do trafa a nastavim 12V,tak reprák hraje sotva desetinu toho co hráli v autě.Nemůže to být třeba tím,že to není napojený na rádio ? Zkoušel jsem to všelijak už jsem i dostal ránu 230V :-D Ale furt to nejde.
Jinak na repra jsem napích zatím jenom telefon napojenej rovnou do repráku.dohromady tam mam jenom trafo,reprák a konektor na mobil a mam to smotaný dohromady,takže to bude možná v tom,ale to já uý zkoušel sna dvšechno,takže se táži Vás kolegové :mrgreen: Nevíte někdo čím to může být ?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.