Právě je úte pro 12, 2017 6:51 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 08, 2011 10:35 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 25, 2010 12:00 am
Příspěvky: 774
Bydliště: Banska Bystrica SK
antiviraky niesu na 100%,ked nainstalujes 2 antiviraky,kazdy ti moze najst nieco ine ako ten pred nym.Pricom napriklad so spyware,trojanmi si moze poradit zase len iny program.

Snazit sa dat do poriadky rozmr**** system je praca pre vraha.
stravis nad tym hodiny,bez zakruky,ze to opravis.
Zazalohovat veci,a format c:
Je to najrychlejsi sposob ako sa z problemu dostat.


Inak ak silou mocou trvas na rieseni bez preinstalacie-
1.bez poriadneho firewallu ani na krok.
mne sa osvedcil od zonealarmu(firewall,zabranuje aby sa programy na pc samovolne spustali ako chceli-zonealaram ta vyzve pri kazdom programe aby si odsuhlasil ci sa ten program moze spustit alebo nie.)
Pokial sa ti zonealarm ani nepodari nainstalovat,tak to rovno zabal a format c:
Systemu nieje pomoci.
2.stiahni adaware(na spyware)
nainstaluj a spust ho.-najdeny bordel vyliec,vloz do karanteny,alebo vymaz.
3.antivirus mozes skusit aj NOD32,pripadne awast,slusny antivirus ma aj zonealarm.

_________________
SCX10 jeepJK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 08, 2011 2:00 pm 
Offline
Píšu strašně moc!
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 03, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 2652
Bydliště: Praha
Avast prosim uz nikdy vice... :NO: Zkusenosti mam vic nez spatne, na doporuceni myho znamyho - ajtaka - ted pouzivam AVG 2011 Free a od ty doby zadnej problem.. ;-)

_________________
RC4x4-Shop(.)CZ
Ford F150 Raptor Custom Project
CC-01 Jeep Wrangler YJ
CC-01 Isuzu Amigo
TA-02 Ford F150 Trophy
TA-01 VW Race Touareg
TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3
Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 08, 2011 2:41 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 18, 2011 12:00 am
Příspěvky: 31
Bydliště: Plzeň
Když jsem si přečetl první příspěvek, řekl jsem si - zaseklá klávesa - bowl to o pár příspěvků zpět potvrzuje.

Jestli steak po přeinstalování systému a instalaci všech antivirů, firewallů zjistí, že chyba není SW, ale v HW, asi rád nebude...

_________________
Martin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 12:30 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Omlouvám se že jsem se neozval,byl jsem na švp.
Každopádně mezitím tu byl kamarád "ajťák" a jenom zablokoval funkci těch pěti tlačítek nahoře,takže bowl měl pravdu.Každopádně tam objevil další viry takže si noťas odveze do práce a tam to pošteluje.
Tak potom napíšu jak to dopadlo. :mrgreen:
Takže ještě jednou všem děkuji za rady a za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 3:16 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 27, 2010 12:00 am
Příspěvky: 487
Bydliště: České Budějovice
AVE JÁ
:lol:

jsem rád, že jsem mohl pomoci a že jsem se trefil :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 6:10 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Tak jsem zjistil co mamka myslela pod tím něčím co nemůže ten ajťák rozlousknout.
Teď tam zase zeleně skáče adobe reader :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 6:44 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 27, 2010 12:00 am
Příspěvky: 487
Bydliště: České Budějovice
Myslím že to bude ASI podobný problém - opravdu bych to viděl opět na ty tlačítka..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 7:20 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 29, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4457
Bydliště: Kladno
Když jsme u těch problémů. Mám Win. 7 na noťasu a asi každej ví, že se Windows sám aktualizuje. Noťas mám něco přes rok a až teďka mi to začlo občas házet chybový hlášení, že některé důležité aktualizace nejdou nainstalovat. Nevíte nějaký řešení? Zkoušel jsem zkontrolovat PC antiwirákem a nic to nenašlo..

_________________
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 9:08 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: stř pro 09, 2009 12:00 am
Příspěvky: 67
Bydliště: Praha 8, Libeň
Nemáš to bloknutý Firewallem?

_________________
- Axial SCX Toyota T-Runner/Jeep Cherokee, RC4WD 45z, DSYS 54, Turnigy
- Axial SCX Honcho, Axial 55z, DSYS 36, Monza 120M
- HPI Blitz SC MK10, LRP 10,5z, Novak GTB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 15, 2011 8:45 am 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
bowl píše:
Myslím že to bude ASI podobný problém - opravdu bych to viděl opět na ty tlačítka..

Nene tlačítka jsou všechny kompletně zablokovaný,takže když ho zmáčknu nic se nestane. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 15, 2011 11:53 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv úno 05, 2009 12:00 am
Příspěvky: 582
Lee93 píše:
Když jsme u těch problémů. Mám Win. 7 na noťasu a asi každej ví, že se Windows sám aktualizuje. Noťas mám něco přes rok a až teďka mi to začlo občas házet chybový hlášení, že některé důležité aktualizace nejdou nainstalovat. Nevíte nějaký řešení? Zkoušel jsem zkontrolovat PC antiwirákem a nic to nenašlo..


Mas loupeny, nebo koupeny?

_________________
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.