Právě je čtv pro 14, 2017 2:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Samovolné spouštění internetu
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 8:48 am 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Prosím vás o pomoc,protože tohle je už nesnesitelné.
K věci:Máme notebook Acer,bohužel nevím konkrétně typ,ale pod obrazovkou je TravelMate 4070 a stala se nám divná věc.
Pokaždé když zapnu notebook,tak se mi na ploše otevře asi 20-70 prohlížečů.(Google chrome)
Bohužel se toto nestává jenom při spuštění,ale i při práci s počítačem.
Dole na obrazovce se vždy objeví nápis WWW
A otevřou se internety.

Nevím už co dělat proto vás opět prosím o radu.
Nevíte někdo co s tím udělat :?:
je to vážně nesnesitelné,nedá se tam dopsat ani jedno slovo.
Za každou radu děkuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 8:54 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1789
zalohovat dulezity veci, zformatovat a novy windousy 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 8:59 am 
Offline
Píšu hodně

Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1304
Tak to sem nevěděl že to bude až takhle složitý. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 9:26 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 11, 2009 12:00 am
Příspěvky: 1552
Bydliště: Praha - Žižkov
Citace:
A otevřou se internety


to je krásně řečeno :lol:


nicméně má stiifii pravdu.
Máš tam asi nějakýho viráka nebo trojskýho koně nebo jinou fajnovost. Takže buď to pořádně projet antivirákem a doufat že se něco najde a povede se ti toho zbavit.
Nebo záloha důležitého a můj oblíbený příkaz FORMAT C:

_________________
CC-01 Pajero - Dsys 56,Nowak 55T,TowerPro MG995
SCX-10 Forďák obytňák, Dsys 46, 35T, TowerPro MG996
2.4 Ghz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 1:26 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 22, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 682
Bydliště: humpolec-kejžlice
s tim formátem bych to zas tak nepřeháněl ... skus nainstalovat trial verzi nod32 a když něco najde tak se o to postará ... když se o to nedokáže postarat tak ti aspon napíše co je to za vir a pak už to je jednoduchý .. na spoustu virů exituje spousta prográmků --- jen vědět s čím máš tu čest

_________________
http://www.rcalbum.cz/hledat?q=maca_iq


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 1:38 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1789
ale ty programky nejsou stoprocentni a nez se doberes vysledku kterej je velice nejistej vyjde ti liip casove to rovnou preinstalovat a mas jistotu ze je to ok.... z nejakyho leceni ja uz sem vyrost, jak to dela problemy nashledanou....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 1:50 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 22, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 682
Bydliště: humpolec-kejžlice
jojo taky to tak řešim ale ted sem měl v pc vir jménem JEEFO.A a teda řeknu ti že to byl mazec ... mám exterák 1TB a interní 750tku rozdělenou .. vir se dostal uplně všude a jelokož napadal EXE soubory nebylo možný se ho zbavit aniž bych přišel o 1750Gb dat .. 2x sem formátoval jednotku na systém(mám NTB) abych vůbec mohl spustit antivir .. nakonec sem našel prográmek kterej pracoval v přikazovym řádku a ntvrdo všechny infikovaný soubory smazal potom už sem jen instnul čistý windowsy ...takže díky tomu mám teď většinu dat zachráněnou .. ber to tak že někdo má systém třeba i 3 roky (taky to moc nechápu ,instaluju minimálně jednou za 6 měsíců:)) a prostě má ty windowsy tak zažitý že nová instalace je pro něj zlej sen :)

_________________
http://www.rcalbum.cz/hledat?q=maca_iq


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 1:50 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 09, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 871
Bydliště: Ostravsko-opavsko
Pro začátek bych zkusil Bod obnovy. Vzpomeň si, kdy to ještě jelo normálně a pak http://support.microsoft.com/kb/306084/cs (návod pro Win XP). Plus projet PC antivirem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 2:51 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 11, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1617
Bydliště: Kousek od Brna
Jojo, jak je napsáno výše, případně přeinstalovat no. Ale widle dokáže přeinstalovat i slepice které nasypeš zrní na enter.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 2:57 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv úno 05, 2009 12:00 am
Příspěvky: 582
stiffi ma pravdu. V tomto pripade je nej antivirak FORMAT C:. Aspon zas bude notas slapat jak za mlada..

_________________
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 2:58 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 27, 2010 12:00 am
Příspěvky: 487
Bydliště: České Budějovice
Ahoj všem,

málo kdy se projevuji, ale jelikož mám Acer tak mi to nedá a zkusím poradit:

Neviděl bych to zatím s tím formátováním disku tak černě a nejprve bych zkusil toto:

Typ notebooku, který jsi popsal má stejně jako můj noťas v pravém horním rohu nad klávesnicí tuším celkem 5 tlačítek - jedno je klasické zapínací tl. noťase a zbylá 4 slouží pro spouštění přednastavených aplikací. Tebe by mělo zajímat tlačítko, které má tvar jakési "planetky" a slouží pro spouštění defaultního prohlížeče. Být tebou, nejprve bych zkusil tlačítko několikrát stisknout, protože je možné, že pokud jsi ho nikdy nepoužil, třeba se pod něj dostal "bordel", kterej zapříčinil jeho nesprávnou funkci.
Blbnutí tlačítka může taky způsobit vylití nějaké tekutiny, nebo třeba jogurtu do klávesnice tím způsobem, že tekutina zasáhla i to tlačítko... (samotnému se mi to taky několikrát povedlo :lol:

Mimochodem stisknutí tlačítka na mém NTB mi dělá přesně to, co jsi napsal, tedy dole na středu displeje se objeví velká zelená písmena WWW, takže vím o čem mluvím...

Pokud by stisknutí nepomohlo, zkusil bych prozkoumat noťas a zjistit, který program má na starosti přiřazení funkce jednotlivých programů těch čtyř tlačítek a zkusil bych se ho zbavit, nebo "nepřiřadit" tlačítku žádnou funkci. Poradil bych jak na to, ale dělal jsem to jenom jednou a za boha si teď nemůžu vzpomenout, jak jsem to tenkrát nastavoval...

No a pak mě tedy kromě použití antivirového programu a nebo následného přeformátování disku napadá ještě ta možnost, že bych možná noťas zkusil rozebrat a vyčistil bych kontakty toho tlačítka...


S tím, že se mi občas stane, že mi počítač "píše" samovolně nějaké písmeno po tom, co jsem dal klávesnici "napít" např. vody zkušenosti mám a co se týče tvého problému, tak mi přijde celkem podobný, ale pokud se mýlím, tak mě prosím neukamenujte - snažím se jen pomoci 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 3:34 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1789
Mam jeste jednu radu ohledne aceru... hlavni roli hraje kladivo.... tak kdyby vsechno selhalo tak napis... popisu ti to bliz :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 9:54 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4121
Bydliště: Praha
stiifii píše:
Mam jeste jednu radu ohledne aceru... hlavni roli hraje kladivo.... tak kdyby vsechno selhalo tak napis... popisu ti to bliz :wink:


Co to meleš za nesmysly? Máme doma acery dva, z toho jeden hergot letitej a makají v pohodě. Mám ještě Léňovo IBM a to je tady v pořádku, každopádně tyhle značky zlatý proti ty všivárně asusový...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 9:58 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1789
Mam opacnou zkusenost, mam dva znamy ktery nekolikrat reklamovali acery.. dalsi kamarad musi mit chladici podlozku jinak se mu kvuli teplote vypina i po cisteni..... ja mam asus 4roky a nemam zadny problem....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2011 10:06 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4121
Bydliště: Praha
Řeknu ti to takhle... v noteboocích se pohybuju fakt dlouho. Konstrukčně je Asus prostě vší mrdky šuple. Ani zadarmo... Jinak výdrž ntb je hlavně o lidech a přístupu. Když se k tomu lidi chovají jako dobytek, tak se není co divit. Je to stejný jako v modelech. Já plastovej kardan na AX10 nikdy neukroutil a to jsem měl jednoznačně první v republice. Ale prostě neženu model do nesmyslu...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.