O stavbě géerka se mi moc rozepisovat nechce. Jednak jsou tu popisy od kolegů "vedle", druhak jsem při stavbě nějak neměl čas na fotky. Tak tedy aspoň stručně...
Stavba podle návodu vcelku odsejpá, množství šroubků asi padesáti druhů (přeháním...) možná může vzbuzovat zoufalství, ale když si podle návodu alespoň zhruba fixkou okomentujete pytlíky, dá se v tom rychle vyznat. Na žádný problém nebo vyloženou nejasnost jsem nenarazil, pouze jeden špatně v návodu označený díl, ale už si nevzpomenu jaký

Jediné rozhodování je, jestli to postavíte s dvoukvaltem nebo bez. Pro plné využití dvoukvaltu i digu potřebujete min. tříkanálovou vysílačku s třetím třístavovým kanálem. Já použil "novou" FlySky GT5, kteroužto jsem takto konečně ozkoušel v praxi, páčto se mi doma taky válela od prázdnin "néni čas". Její třístavový čtvrtý kanál je na páčce, která se dobře ovládá palcem ruky, kterou vysílačku držíte (pokud je to levá ruka...).
Další zkušenosti sdělím průběžně.
Takto vypadala buggyna druhý den veletrhu:

(návrat z výstavy cca v sedum večer, práce opět do cca druhé hodiny ranní...)
Vyskytl se řidič, kterému jsem večer předtím po krátké domluvě mírně prodloužil penis amputací částí dolních končetin, aby se mi tam poskládal. Na střechu a dozadu jsem hodil nějaký expebordel a náhradní sud na palivo, na palubku hasičák, dozadu kyblíček, protože to vypadá tak hezky rustikálně.