Právě je pon pro 18, 2017 12:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ako "spustit" navijak na 2-kanalovej RC suprave
PříspěvekNapsal: úte čer 29, 2010 4:05 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: ned čer 27, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 61
Prepacte ak tu uz takato tema ale ak by niekto potreboval tu je video ako spustit navijak na 2-kanalovej suprave.Neze ma tu vsetci "zdrbete". :NO:

http://www.youtube.com/watch?v=_25UPvhd ... re=related


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 29, 2010 4:35 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 18, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 488
Bydliště: Frýdek-Místek
No, vypadá to, že tě tu zdrbeme :lol:

_________________
ArMAX-CC-03 Ultimate (Looong Pajero), DSYS 36 DCRS, RC4WD 35t, Spektrum 2,4 Ghz
-přívěs + RC Zodiac
http://vojtasmisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 29, 2010 5:29 pm 
Offline
Píšu strašně moc!
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 2551
Bydliště: Doma
Stačí jen hledat!!!

http://www.rc4x4.cz/modules.php?name=Fo ... opic&t=988

_________________
Adam - SPEED Energy Team
- 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale
- 1:10 LR Defender 90 - Offroad
http://adam62cz.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako "spustit" navijak na 2-kanalovej RC suprav
PříspěvekNapsal: úte čer 29, 2010 6:06 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1038
Bydliště: Offroad City- East Slowakei.
pajero4x4 píše:
Prepacte ak tu uz takato tema ale ak by niekto potreboval tu je video ako spustit navijak na 2-kanalovej suprave.Neze ma tu vsetci "zdrbete". :NO:

http://www.youtube.com/watch?v=_25UPvhd ... re=related
Tak ze zahodis debilnu 2-kanalku a kupis si minimalne 4-kanal a nemusis nic riesit! :evil: :SHIT: Inac da sa spustit manualne aj z 0-kanalky! :roll:

_________________
Dva kroky vzad jsou mnohdy tím nejlepšim krokem vpred ......... Full 2,4G... DCC 90.No-007, DCL 100-NoX01
Mob+421 911/905-833 957 Aktuálne ALFA Mobil 0948 833 957. Skype; jerry _mouse4x4 už nepouživam


Naposledy upravil jerry-mouse dne úte čer 29, 2010 6:09 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 29, 2010 6:07 pm 
Offline
Sběratel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 29, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4401
Bydliště: Praha 8
DRB !!!!

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 29, 2010 6:31 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: ned čer 27, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 61
jerry-mouse - a to sa da ze aj REAL ? :SUPER:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako
PříspěvekNapsal: čtv led 22, 2015 9:18 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 16, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 216
Bydliště: Jablonec nad Nisou
zrovna potřebujiřebuji urychleně udělat naviják samodomo ze serva a řeším jak zapojit.Mám sice tříkanálku, ale třetí kanál umí jen plná a prázdná. Zrovna toto mně napadlo také, ale s tim, že bych servonaviják pouze odpojoval od zdroje v době nepoužívání a jinak bych ho měl přes V-kabel napojen na regulátor.Přeci je rozumnější to napojit na plyn kldyž do kopce sejně auto vždy pomáhá a řízení by se také mohlo hodit, tak proč ho odpojovat na úkor navijáku?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako
PříspěvekNapsal: čtv led 22, 2015 11:37 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 01, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 778
Bydliště: Brno-Blekfíld
madbull píše:
a jinak bych ho měl přes V-kabel napojen na regulátor.Přeci je rozumnější to napojit na plyn kldyž do kopce sejně auto vždy pomáhá

A když budeš naviják vymotávat, tak budeš s autem couvat, nebo to máš vymyšlený ještě jinak?? :-p
Na dvoukanálu IMHO optimální řízení nezávislým RC či cable ovladačem. S dva a půl kanálem (CH3 jen ON/OFF) asi někde pod kastlí třípolohový přepínač směru a vysílačkou jenom (možná přes nějaký RC spínač) zapnout/vypnout. anebo viz dvoukanál.
Nejlepší je mít vícekanál a hotovo (Čím víc kanálů, tím víc ADIDAS) :-D . Nad tímhle ale nejspíš vlastníci RTR (zpočátku moc) nepřemýšlejí (nic proti Madbull ani jiným). :NO:

_________________
Drive smoothly
SCX10 Dingo (Speed600Eco R.I.P., teď HPI Saturn 35T, Dsys56, GT3C 6.0, Pat a Mat)
CC-01 Beast (ve výstavbě)
SC Himoto, plachetnice Babetta, remorkér Grimmershörn, Dickie PistenBully 600W


Naposledy upravil Ming dne čtv led 22, 2015 12:56 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako
PříspěvekNapsal: čtv led 22, 2015 7:34 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4803
Bydliště: Lázně Toušeň
Nebo takhle a ještě zbydou dva výstupy pro ovládání světýlek - Připojení navijáku k bezdrátovému ovladači 433MHz s modulem výstupů

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ako
PříspěvekNapsal: čtv led 22, 2015 8:06 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 16, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 216
Bydliště: Jablonec nad Nisou
:-D noo RTR nemám a neměl jsem člověče asi tak deset let, naposledy leoX bylo u mně v RTR, začátečník taky nejsem,Modelařím již 18 rokemm ale to mi nepomůže když kucí plánujou akci na navijáky příští týden a já makám denněod tmy do tmy a večer čudlám co zbastlit abych měl naviják:-)
Doma je osmikanál pult, ale ten do lesa nevemu a ani se mi s nim necce tahat a když jsem před rokem volil vysílačku pro buggy na závody tak jsem netušil, že mi bude dovolen po letech triálek a budu potřebovat další kanál(normálně funkční) na cokoliv a koupil jsem já vůl ve spěchu Absimu CR3P :-D no a teď doma čumim jak puk jak to udělat...

Jo a pravd, s tim zpětným chodem jsem to teda těžce nedomyslel:-D Kua to by bylo překvapení:-D Kamarád mi doma narychlo staví bt modulem ovládaný spínač.Ovladačem bude telefon.Snad to dopadne a nebo buu odpojovat přes vypínač to servo zatáčení no.Nic naplat:-D.Koupit nic nestihnu a ani utrácet se mi nechce.Plánuji novej kastlik a až na něj to pokoupim nové:-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.