Právě je pon pro 11, 2017 10:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 02, 2011 8:12 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv čer 03, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 643
Bydliště: Žibřidice
Pane Badger :)
dokázal by jsi udělat Castle BEC ?? Myslím, že spousta lidí by to koupila kdyby to bylo za "pěkný peníz"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 02, 2011 9:49 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
catar píše:
Pane Badger :)
dokázal by jsi udělat Castle BEC ?? Myslím, že spousta lidí by to koupila kdyby to bylo za "pěkný peníz"

K čemu takový proudy? Na expediční káru by měl stačit dobrý regl s 3A BECem, příp. 3A externí.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 02, 2011 9:54 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 25, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 941
Bydliště: Dvůr Králové n/L karolíny Světlé 2136
Minotaur:to mas pravdu ze stacil,ale neni to spatny napad!!!!Ja treba mam v Tatre 8X8 15amperovy externi BEC pac 3A mi to neutahne :-D :-D

_________________
Expedicní auta:
Tatra 815-4 Vojenská na tatra nápravách od Oty..
Defender 100 na Deekey sashi..
Defender 6X6 Foley 150 Právě ve vývoji- cca 3 tydny do konce.
Defender 110 Double cab crew ve vývoji-mesic a pul do konce

Něco pro zábavu:
Buggy Reely


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 02, 2011 9:54 pm 
Offline
Častý přispěvatel

Registrován: ned srp 30, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 618
Mám 5A a je to jen tak tak...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 02, 2011 10:28 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
wranglik píše:
Minotaur:to mas pravdu ze stacil,ale neni to spatny napad!!!!Ja treba mam v Tatre 8X8 15amperovy externi BEC pac 3A mi to neutahne :-D :-D

Naja, sorry, já měl na mysli normální auto, ne tyhle obludy :mrgreen:

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 02, 2011 10:36 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 03, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1316
Bydliště: Hrádek nad Nisou
minotaur píše:
ne tyhle obludy :mrgreen:


To me rozesmalo ouplne se rechtam :mrgreen: :mrgreen:

Ale na expach jsou super kdyz to utopis jako ja hodej te do vnitrku a nemusis nosit

_________________
Holídajka
http://gluck.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 03, 2011 8:21 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv čer 03, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 643
Bydliště: Žibřidice
Tak já myslím, že mám normální auto. :)
Mam tam 3 serva (řazení, zatáčení, DIG), světelný a zvukový modul. A 3A BEC to neutáhl. Resp. jsem přešel na 3S Lipo poté to BEC neutáhl


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 03, 2011 10:45 am 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4121
Bydliště: Praha
catar píše:
Tak já myslím, že mám normální auto. :)
Mam tam 3 serva (řazení, zatáčení, DIG), světelný a zvukový modul. A 3A BEC to neutáhl. Resp. jsem přešel na 3S Lipo poté to BEC neutáhl


Poňádž na 3s lipo už asi nemá BEC 3A...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 03, 2011 5:09 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv čer 03, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 643
Bydliště: Žibřidice
Já vím. Proto ten externí BEC.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 04, 2011 2:20 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 01, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 187
Bydliště: Praha a někdy i Tábor
catar píše:
Tak já myslím, že mám normální auto. :)
Mam tam 3 serva (řazení, zatáčení, DIG), světelný a zvukový modul. A 3A BEC to neutáhl. Resp. jsem přešel na 3S Lipo poté to BEC neutáhl


neutahl? jako ze mu bylo "horko", nebo ze nefungoval?

podle me tam neni DC/DC menic ale jen stabilizator, ktery rozdil napeti mezi vstupem a vystupem proste nekde "spali", takze bych chapal, ze se s 3S bude vyrazne vic hrat nez s 7,5V NiMH (a ve finale ho nejaka teplotni ochrana vypne), ale neni mi jasny proc by s 3S nemel davat i nadale 3A.

_________________
http://rc-svetla.cz
http://jezevcinora.cz/gallery

CC-01 Mitsubishi Montero (2,4GHz) :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 04, 2011 2:41 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 01, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 187
Bydliště: Praha a někdy i Tábor
catar píše:
Pane Badger :)
dokázal by jsi udělat Castle BEC ?? Myslím, že spousta lidí by to koupila kdyby to bylo za "pěkný peníz"

bojim se, ze bych to nedokazel udelat levneji. odhadem bych to mohl zvladnout nekde kolem petikila.

_________________
http://rc-svetla.cz
http://jezevcinora.cz/gallery

CC-01 Mitsubishi Montero (2,4GHz) :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 04, 2011 4:17 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv čer 03, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 643
Bydliště: Žibřidice
Neutáhl jako že shořel jak papír :)
čímž pustil do příjmače necelých 12V a odpálil mi tím zvukový modul :(
To pětikilo je cca stejné, jako se dá sehnat např od Turnigy. Nejlevnější jsem našel 3A za 260,- (který jsem i koupil).
Rozdělil jsem i moduly, takže to snad teď už vydrží


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 04, 2011 7:36 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
badger píše:
neutahl? jako ze mu bylo "horko", nebo ze nefungoval? podle me tam neni DC/DC menic ale jen stabilizator...

Je to opravdu tak. U Dsys reglu je v návodu graf, ukazující závislost výstupního proudu BEC na vstupním napětí. Takže trvale ty 3A max. kolem 6V, 2,5A kolem 7V, 1A při 12V + nějaké oblasti pro krátkodobé větší odběry. Aby se nepřekročil ztrátový výkon stabilizátoru v BECu.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 04, 2011 8:27 pm 
Offline
Sběratel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 29, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4401
Bydliště: Praha 8
CC Bec forever. Howgh.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 04, 2011 8:40 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv čer 03, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 643
Bydliště: Žibřidice
Přesně toto se stane, když člověk projede manuál jen "aby se neřeklo".
Naštěstí mi to uznali jako reklamaci.
Teď už mám taky Castle BEC.
BEC v reglu mi napájí jen světelnou jednotku od Badgera :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.