Právě je pon pro 11, 2017 4:55 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dotaz
PříspěvekNapsal: stř říj 21, 2015 5:30 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: stř úno 18, 2015 5:02 pm
Příspěvky: 6
Zdarec pánové,nemáte náhodou někdo zkušenosti se světelným modulem od G.T POWER 4 chanel led lighting systém ? Podle návodu to nemůžu naprogramovat.Fungují blinkry a zpátečka jinak to bliká jak vánoční stromek. Dík Riči


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz
PříspěvekNapsal: stř říj 21, 2015 7:15 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 30, 2011 12:00 am
Příspěvky: 1735
Bydliště: Ústí nad Labem
tangokes píše:
Zdarec pánové,nemáte náhodou někdo zkušenosti se světelným modulem od G.T POWER 4 chanel led lighting systém ? Podle návodu to nemůžu naprogramovat.Fungují blinkry a zpátečka jinak to bliká jak vánoční stromek. Dík Riči


Máš 4.kanálovou vysílačku? Koukám, že na bighobby je ke stažení i český návod

_________________
Hilux na šasí Slick7 "TADY"
Hilux "Žirafa" na SCX10
Hilux "KATONI" na TF2 "TADY"
Crawlík Bullýk
"RAJČE"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz
PříspěvekNapsal: stř říj 21, 2015 8:19 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: stř úno 18, 2015 5:02 pm
Příspěvky: 6
Mám 6ti kanálovou ten návod mám taky,Ale možná bude chyba v zapojení kanálů.Zítra prubnu a bude.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz
PříspěvekNapsal: stř říj 21, 2015 10:32 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
Já ten modul mám tak určitě rok doma. Koupil jsem ho na vyzkoušení a že bych o tom něco napsal. No, zkoušel jsem ho s 6-k palcovkou a po každým zapnutí se choval nějak nejednotně. Tak jsem ho hodil do šuplíku a zatím jsem na něj nenašel chuť ani čas 8) Jako funkce má zajímavý, dá se toho dost nastavit, ale... snad se k němu někdy dostanu.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz
PříspěvekNapsal: čtv říj 22, 2015 4:31 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: stř úno 18, 2015 5:02 pm
Příspěvky: 6
Tak se zjistilo že byly špatně zapojené kanály.Teď to svítí,ale nejde vypnout z vysílačky.Tak snad příště. :HOPS:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.