Právě je pon pro 11, 2017 4:40 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DX3S 3.kanál
PříspěvekNapsal: úte bře 31, 2009 8:51 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 06, 2009 12:00 am
Příspěvky: 35
Bydliště: Kutná Hora
Prosím uživatele DX3S o radu jak ovládat naviják třetím kanálem ať dělám co dělám chová se pouze jako přepínač navíjí, odvíjí jak se dostat na neutrál,nebo nemůže fungovat jako třípolohový přepínač ?

_________________
www.rctymkh.estranky.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 01, 2009 6:22 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pát lis 28, 2008 12:00 am
Příspěvky: 55
No hlavně lodičkáři používají různý multisviče na ovládání jeřábů, pojezdů, světýlek apod. Co jít touto cestou. Např. u 4-kanálového by si mohl lano vytáhnout, počkat, zatáhnout a např. zablikat. Princip je jednoduchý, každý puls z vysílače udělá nějaký úkon a přesune se na další. To celé se opakuje do úplného zblbnutí nebo vybití baterek.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 01, 2009 3:41 pm 
Offline
Sběratel
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 24, 2008 12:00 am
Příspěvky: 5333
Bydliště: Holešárna
Hledal jsem to půl hodiny,tak doufám že ti to pomůže.
Video s ovládáním WARNu přes trim

_________________
FOTKY HERE


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 01, 2009 4:21 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 20, 2009 12:00 am
Příspěvky: 661
Bydliště: Praha
Já mám pocit, že eSko umí jen 2P (až eRko umí 3P), ale měl by stačit i ten ...tlačítko na navijáku 3R na první zmáčknutí pustí otáčení jedním směrem, druhé zastaví otáčení, třetí pustí otáčení druhým směrem, čtvrté zastaví otáčení atd., vyzkoušené přes přijímač to ale nemám...

_________________
Axial Wraith
Castle Mamba Max Pro + Tekin ROC412 + 3S
Tamiya Ford F-350 High-Lift
Novak GoaT brushless combo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 01, 2009 7:54 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 06, 2009 12:00 am
Příspěvky: 35
Bydliště: Kutná Hora
děkuji všem za odpovědi přes trim to jde,to byla jediná možnost co jsem přivedl k fungování ale přišlo mi divný to tak ovládat no uvidíme, to tlačítkování přes přijímač nefungovalo až to dám dohromady tak to ještě zkusím nakonec skončím asi u multispínače,je pravdou že 3 kanál u S je jen dvoupolohový přepínač je to i v návodu myslel jsem že to jde nějak obejít v menu ale asi nejde.

_________________
www.rctymkh.estranky.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 08, 2009 7:30 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 13, 2009 12:00 am
Příspěvky: 380
Bydliště: Sedliště u Nepomuka,okr. PJ
U 3,0 jsem nad tim taky přemýšlel.
A na naviják stačí přehodit AUX na LN a trimovat A tlačítkem.Teda na 3,0.Jen "nula" se mi nachází trochu jinde,než by podle čísel na displeji měla být.
Ale stačit mi to bude,tak aspon zatim tak.

_________________
Neni důležité vyhrát,ale nasrat toho,kdo vás porazil.
AX


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.