Právě je sob pro 16, 2017 12:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2014 10:33 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 18, 2014 12:06 pm
Příspěvky: 1802
Bydliště: Potštejn
Ahoj,
poohlížím se po druhé RC soupravě, nechce se mi vyhazovat moc peněz. Strop mám kolem 2000kč
zatím mne zaujaly tyto, tak jestli s nimi nemáte někdo nějaké zkušenosti. Díky
Volba 1
volba 2
Nebo jestli máte někdo nějaký jiný tip, budu za něj rád.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2014 11:32 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 18, 2014 12:06 pm
Příspěvky: 1802
Bydliště: Potštejn
ještě koukám na Tuhle


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2014 11:51 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1679
Bydliště: Količín
A nepřemýšlel jsi o GT3C? lehká, i díky lipolce místo tužkovek, velký a myslím i přehledný display a i u nás ju koupíš pod 2000. Za 200-300 přehraješ SW a je 8-mi kanál. Já jsem nadmíru spokojenej.
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... z-prijimac

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Jeep Wrangler Yj na MST CFX
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2014 11:58 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 01, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 778
Bydliště: Brno-Blekfíld
Z vlastní zkušenosti doplním, jedinou (zatím) nevýhodu GT3C a to debilně umístěný vypínač (ve volantu) způsobující brzké ukroucení kabelů. Čili je nutno samodomo vypínač "přemístit" jinam.
Edit: A firmware jsem si dle návodu od Minotaura updatnul sám (až teda na pájení těch drátků. To jsem svěřil švárovi, s mikropájkou a odsávačkou zatím nejsem kamarád)

_________________
Drive smoothly
SCX10 Dingo (Speed600Eco R.I.P., teď HPI Saturn 35T, Dsys56, GT3C 6.0, Pat a Mat)
CC-01 Beast (ve výstavbě)
SC Himoto, plachetnice Babetta, remorkér Grimmershörn, Dickie PistenBully 600W


Naposledy upravil Ming dne stř říj 22, 2014 12:20 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2014 12:03 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1679
Bydliště: Količín
jj, na to jsem zapomněl, ale zvládl jsem to, tak to už zvládne každý :-)

Ming píše:
Z vlastní zkušenosti doplním, jedinou (zatím) nevýhodu GT3C a to debilně umístěný vypínač (ve volantu) způsobující brzké ukroucení kabelů. Čili je nutno samodomo vypínač "přemístit" jinam.

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Jeep Wrangler Yj na MST CFX
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2014 12:07 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 24, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1056
Bydliště: MORAVA
Souhlas s GečkemX ......
Ta první Modelcraft nebrat je sice taky částečně převlečený HK/GT , ale co vím tak u předchozí řady nebylo možno přehrát soft tudíž zůstávala navždy 3kanálem
Tu druhou a třetí zatím neznám natolik abych radil, ale vzhledem k rozšířenosti a zaběhlosti GT3B a GT3C a možnosti přehrát soft až na 8 kanálů , bych se být tebou směroval na GTčko od Bighobby a nebo pak kluky z RC Guru , kde tuším při její koupi i nabízejí soft ........

_________________
RCTR - RC Truck Rally- Dakarky LIAZka a KAMAZel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2014 12:38 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 18, 2014 12:06 pm
Příspěvky: 1802
Bydliště: Potštejn
Děkuji za odpovědi.
GT3C jsem koupil nedávno zde na Marketu. Bohužel nefungovala. Respektive po poodjetí auta cca 20m od vysílače si začalo auto dělat co chtělo. Je pravda, že nastavit na ní šlo všechno možné i nemožné. Na mé ježdění bohatě 3 kanály stačí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2014 12:49 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 18, 2014 12:06 pm
Příspěvky: 1802
Bydliště: Potštejn
a co Tahle?
Dnes jsem totiž koupil 8 nabíjecích AA baterií :-p


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2014 10:07 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 18, 2014 12:06 pm
Příspěvky: 1802
Bydliště: Potštejn
Nikdo s ní nemá zkušenosti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2014 11:01 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1679
Bydliště: Količín
ale to je to samé jak gt3c, jen starší obal a provedení na tužkovky - upadne ti ruka. Sám vím, co to je nést 8 tužkovek třeba 5 hodin a pak vezmeš s jednou lipolkou a poznáš ten rozdíl.


plutoone84 píše:
Nikdo s ní nemá zkušenosti?

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Jeep Wrangler Yj na MST CFX
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2014 11:24 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 19, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 825
Bydliště: Kostomlaty nad Labem
gecko-x píše:
ale to je to samé jak gt3c, jen starší obal a provedení na tužkovky - upadne ti ruka. Sám vím, co to je nést 8 tužkovek třeba 5 hodin a pak vezmeš s jednou lipolkou a poznáš ten rozdíl.


plutoone84 píše:
Nikdo s ní nemá zkušenosti?



jak píše Gecko. lipolka je nehorázný rozdíl :) měl jsem to doma a ani nevíš,,že to máš v ruce

_________________
Jeep Wrangler YJ- Mex
Ford - Scx 10
MOA crawler Axial Xr10
http://bedinka.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2014 11:27 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1679
Bydliště: Količín
jo a ještě jedna věc - na gt3c je potřeba vyměnit vypínač - oproti gt3b lámající se páčce plynu. Ale myslím, že Mrak ju nabízel jako náhr. díl :-)

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Jeep Wrangler Yj na MST CFX
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2014 11:39 am 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 03, 2014 5:33 am
Příspěvky: 91
Bydliště: Zlín
Na rc soupravě nešetři je to to základní co potřebuješ denně. Za mě jedině SPEKTRUM :OK:
http://www.astramodel.cz/cz/katalog/spe ... 34944.html

_________________
Petr Sekula,Zlín
Toyota Land Cruiser 40 CC-01


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2014 12:00 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 01, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 778
Bydliště: Brno-Blekfíld
plutoone84 píše:
Děkuji za odpovědi.
GT3C jsem koupil nedávno zde na Marketu. Bohužel nefungovala. Respektive po poodjetí auta cca 20m od vysílače si začalo auto dělat co chtělo. Je pravda, že nastavit na ní šlo všechno možné i nemožné. Na mé ježdění bohatě 3 kanály stačí.

Škoda, že máš neblahou zkušenost. :-( Ono si řekneš, tři kanály stačí, ale zapojíš naviják či dva (a jak ho ovládat), pak si vzpomeneš, že nebudeš zapínat světla vypínačem na kastli, ale třeba přes modul a vysílačku, .... A čím víc kanálů, tím víc Adidas. :-D I když ten Peťův čtyřkanál by mohl taky "stačit", pokud by jsi jezdil denně.

_________________
Drive smoothly
SCX10 Dingo (Speed600Eco R.I.P., teď HPI Saturn 35T, Dsys56, GT3C 6.0, Pat a Mat)
CC-01 Beast (ve výstavbě)
SC Himoto, plachetnice Babetta, remorkér Grimmershörn, Dickie PistenBully 600W


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Koupě Rc soupravy
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2014 12:34 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 18, 2014 12:06 pm
Příspěvky: 1802
Bydliště: Potštejn
Moc děkuji za odpovědi. U druhého auta používám LRP s 8 AA, takže jsem zvyklý :-) Je to mnohem lehčí, než tahat mrňouse :-D Světla zapínám na tvrdo. Možná bude časem zmiňovaný naviják, ale ten 3. kanálem obsloužím. Ještě jednou děkuji :OK:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.