Právě je sob pro 16, 2017 3:37 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: ned bře 03, 2013 9:32 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 1794
Bydliště: Most
Ahoj mám v autě tuto sestavu
Regl Graupner Profi V80
Servo HD power 1501
Přijímač Spektrum SR300
Baterie LRP LiPo Competition Car Line Hardcase 5600 - 50C/100C - 7.4V
Power X5 5800 mah 2S 35C (70C) HC
Jako hlídač podvybití baterek používám toto Bzučák pro 2-4S Lipol Obrázek
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... 2-4S-Lipol
Po zapojení a rozjetí auta mě ten bzučák při většim zrychlení pípne a někdy i při jízdě pípá.Mám dva a oba si dělaj co chtěj.Teď nevim jestli je to tim pípákem nebo je někde něco špatně.Potřebuji hlídat lipolky a tady ten blbinec furt pípá a mě to rozčiluje.Ještě mě napadlo jestli nemůžou být trochu rozhozený články,ale je divný že to dělá i při plně nabitý baterii.Jsem z toho jelen :-p prosím o radu
Díky za rady

_________________
Axial SCX10 Toyota FJ60
TF2 Toyota Hilux
Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio
HPI Blitz

http://pitrisek23.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: ned bře 03, 2013 10:12 pm 
Offline
Píšu strašně moc!
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 27, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 2086
Bydliště: praha - východ
podle diod predpokladam, ze ukazuji, jak jsou na tom jednotlive clanky

zmer si clanky, kdyz zacne pipat a uvidis
nejvic bych to tipoval na ne

_________________
Petr KomareK
Wheely King "Hello Kitty" Defender, CR-01 Toyota Land Cruiser FJ40, TA-01 Hummer (Humvee, H1, H2, H2o), Axial AX10 ARTR, ECX Torment V2 ShortCourse, Final Monster, Hummer H1 1:7 (TL-01)
http://rcexpedice.pkomarek.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: pon bře 04, 2013 6:41 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 1794
Bydliště: Most
No na ty LRP mám při plnym nabití 4,20 a 4,19 na článkách a pípá to.Mělo by to pípat až při poklesu článku pod 3,5V :( už nevím.Budu muset sehnat nějakej LiPo stop tady v čechách jsem zatim na nic co by měly skladem nenarazil.

_________________
Axial SCX10 Toyota FJ60
TF2 Toyota Hilux
Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio
HPI Blitz

http://pitrisek23.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: čtv bře 07, 2013 10:32 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 1794
Bydliště: Most
Díky Slavatorovi můžu zítra něco zkusit tak snad to pomůže.Ještě jednou díky

_________________
Axial SCX10 Toyota FJ60
TF2 Toyota Hilux
Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio
HPI Blitz

http://pitrisek23.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: úte srp 06, 2013 9:21 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 27, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 989
Taky mám tento li-po pípák a taky mi to při jízdě pořád pípá. Jak jsi to na konec vyřešil?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: stř srp 07, 2013 4:59 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 1794
Bydliště: Most
Ahoj vyřešil jsem to novým kusem.

_________________
Axial SCX10 Toyota FJ60
TF2 Toyota Hilux
Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio
HPI Blitz

http://pitrisek23.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: stř srp 07, 2013 7:51 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 27, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 989
Aha takže se s tím teda nedá nic udělat. :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: stř srp 07, 2013 8:22 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 1794
Bydliště: Most
No já to jinak nevyřešil.Nevím čím to je ale prostě to blblo.Teď jezdím místo s pipákem s měřákem a hold to pořád kontroluju :-(

_________________
Axial SCX10 Toyota FJ60
TF2 Toyota Hilux
Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio
HPI Blitz

http://pitrisek23.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: LiPo pípák blbne?
PříspěvekNapsal: čtv lis 21, 2013 4:50 pm 
Offline
Píšu strašně moc!
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 14, 2012 12:00 am
Příspěvky: 2497
Bydliště: Nove Vrato Ceske Budejovice
ja mam stejnej problem kdyz pripojim nabitou baterku tak si klasicky po pripojeni zahouka a pak cca po 3 vterinach pipa takze to musim chvilku turovat na plnej plyn a po chvili to prestane a pak funguje jak ma :OK:

_________________
http://javk.rajce.idnes.cz/axial_defender_armoured_2/ http://javk.rajce.idnes.cz/MAN_KAT_1/ MAN KAT 1 http://javk.rajce.idnes.cz/sawback/ vaterra slickrock buggy


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.