Právě je sob pro 16, 2017 12:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ovladac na svetla, nie cez kanal vysielacky
PříspěvekNapsal: pon led 17, 2011 8:40 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 18, 2010 12:00 am
Příspěvky: 159
Bydliště: Žilina
hojte, nemate niekto schemu, alebo napad ako spravit dialkovy ovladaci modul na ovladanie svetiel?? Ide o to, ze medzi diody a baterku by sa dal prijimac, vysielac by mal trebars v ruke a zapinali by a vypinal, dosah tak cca. 20 metrov by malo stacit
P.S. nie je to pre mna, pre kamarata a 2kanalovou vysielackou, ale rad by externe ovladal svetla na svojom crawlery :)


dakujem za kazdu radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 17, 2011 8:49 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 06, 2010 12:00 am
Příspěvky: 253
Bydliště: Praha
Jediný co mě napadá je sehnat si někde u ťamanů takový ty malinkatý autíčka. Je to neproporcionální krám, ale na tyhle účely by střeva mohly posloužit. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 17, 2011 9:01 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1038
Bydliště: Offroad City- East Slowakei.
Gino to ma vymyslene, tak ho kontaktuj! Ja zapinam svetla externym vypinacom! :idea:

_________________
Dva kroky vzad jsou mnohdy tím nejlepšim krokem vpred ......... Full 2,4G... DCC 90.No-007, DCL 100-NoX01
Mob+421 911/905-833 957 Aktuálne ALFA Mobil 0948 833 957. Skype; jerry _mouse4x4 už nepouživam


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 17, 2011 9:04 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 18, 2010 12:00 am
Příspěvky: 159
Bydliště: Žilina
externym myslis ze niekde na karoske abo to mas na vysielajde ci vo vacku ???...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 10:10 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 01, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 187
Bydliště: Praha a někdy i Tábor
jak velky by to melo byt?
co treba kombinaci nasledujiciho:
http://www.flajzar.cz/dalkove-ovladani- ... kanaly.htm
http://www.flajzar.cz/dalkove-ovladani- ... -92mhz.htm

_________________
http://rc-svetla.cz
http://jezevcinora.cz/gallery

CC-01 Mitsubishi Montero (2,4GHz) :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 10:22 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 18, 2010 12:00 am
Příspěvky: 159
Bydliště: Žilina
co ja viem, kluce od auta :) proste nie ze by za sebou tahal elektrocentralu :lol:
a to co si tu dal by mozno slo, ale 700 kc do toho vrazit, za to ma daky lacny shit 3 kanalovej supravy


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.