Právě je pon pro 11, 2017 2:08 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 8:28 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4121
Bydliště: Praha
3000HP píše:
salvatore: jde ten třetí kanál co tam je na klasickým tlačítku na naviják?


Nerozumím otázce asi přesně. Jestli jde naviják ovládat třetím kanálem? Ano jistě...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 28, 2012 9:37 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: pát říj 14, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 341
Tiež mám GT3B a som spokojný.

_________________
.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 5:19 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2011 12:00 am
Příspěvky: 1066
Bydliště: Ludgeřovice
Ahoj,uvažujeme s kolegou o koupi rc soupravy FS-GT3B,Je s složité ovládání hlavne se nám jedná o nastavení,není u tohoto manuál v čr,tak jestli to zvadnem,dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 6:26 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 18, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 1064
Bydliště: Senohraby
Já GT3B měl a prodal jsem ji. Nikdo nedokázal nastavit dig na 3 kanál. u ko propa za 5 minut fungovalo vse. Psal jsem i minotaurovi, ale rada zadna. Jinak jako na bežné věci super. Nebo spis takhle, pro dite, ze je ti jedno kde s ni svihne je super.

I kdyz nevím jestli dig na 3 kanál je tak nebezny:-) Je tam hromada zkratek. Popravdě je to druha gt3b co jsem koupil a protože jsem byl nespokojený tak jsem prodal. Prvne protože jsem s ni chtěl jezdit buggy a na to fakt neni!

Ale to neznamená, ze si ji zase někdy nekoupím, jsem trochu nepoučitelny:-) :-)

_________________
Jeep Wrangler YJ home made absolutely, Tekin FXR
Axial SCX 10 Deadbolt
Futaba 4PK

bylo:
XR10 bj4v bwd FXR by Pavel
Toyota Tundra na SCX 10
SCX 10 Dingo
Axial wraith
Kyosho MP9e


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 5:45 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2011 12:00 am
Příspěvky: 1066
Bydliště: Ludgeřovice
nevíte kde se dá sehnat český manuál k této vysilačce GT3B,jestli je složité si ji nastavit :sad:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 5:59 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 248
Bydliště: Hradec Králové / Brno
pro to aby jsi s ní mohl jezdit nic nastavovat nemusíš, jen ji spáruješ a vytrimuješ, jinak nevím kde jsi na ni koukal ale pokud ji prodávaj v čr tak k ní musí bejt českej manuál. Pokud by jsi oni měl zájem tak ji maj zde http://easy-rc-modely.cz/ , není uvedená na e-shopu ale na krámě ji maj, včetně českýho manuálu samozřejmě, za 1500kč, stačí jim napsat mail nebo zavolat a domluvit se a není problém ji poslat poštou :wink:

_________________
Axial SCX10 Jeep Wrangler Rubicon Unlimited
Himoto Z-3
Himoto RCF 1 Rock Crusher
http://andersonn.rajce.idnes.cz/


Naposledy upravil Andersonn dne úte dub 10, 2012 6:01 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 6:00 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 20, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 1115
Bydliště: Krnov
Já jsem sní velice spokojen po pár radách od salvátora a přečtení toho článku na hlavní straně bylo nastavování hračka.Jinou bych už asi nechtěl. 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 6:04 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2011 12:00 am
Příspěvky: 1066
Bydliště: Ludgeřovice
dík,jdu ji objednat, :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 6:08 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 20, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 1115
Bydliště: Krnov
Když jí koupíš u Rc Guru tak ti jí rovnou přeprogramují v ceně :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 8:30 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 367
Bydliště: Bratislava
Dnes som si priniesol od Pecky novucku Spektrum DX3C po pataliach s Carson Wheel Pro. Kamosovi odisla cez vikend aj GT3B. Tak neviem ci niekto skusal tu HK-310 z HK ale na nu su dobre referencie tiez, druhy kamos ju vcera objednal.

_________________
Moje albumy bratko.rajce.idnes.cz
Axial SCX10 Camel Dingo II


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 10, 2012 11:24 pm 
Offline
Píšu strašně moc!
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 29, 2008 12:00 am
Příspěvky: 2798
Bydliště: Praha - Smíchov
Co jsem teda četl na HK-310, tak moc dobré reference přímo na Hobbykingu nejsou.
Je to hodně různorodé.
Já mám od Míry také GT3B A zatím jsem s ní moc spokojený.
Pravda, jediné co mě trošku zarazilo, když jsem jí napojil na auto, va že bylo vše opačně.
Jako kdyby bylo obrácené napájení. Vše co mělo jít doleva šlo doprava a co mělo jít dozadu šlo dopředu.
Zatím jsem to vyřešil reverzama, ale až budu mít chvilku, tak se stavím u Míry, jestli by se mi na to nepodíval.
Mám doma i jednodušší GT2 a taky maximální spokojenost.
Takže mohu vřele doporučit.

_________________
Obrázek
RC by carlos46


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 11, 2012 6:35 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 367
Bydliště: Bratislava
Mne kamarat doporucoval aj LRP (asi 1490Kc), ma ju dva roky a bez problemov. Podla mna vhodna alternativa medzi lacakmi a drazsimi.
http://www.skymodel.sk/rc-supravy/volan ... uxe-24-ghz

A pri tej GT3B, no kamaratovi kukulovi ked prisla nefungovala vobec, boli prepolovane kabliky napajania, prespajkoval a hotovo :) Ale aj tak sa uz pokazila, vyzera to na pokazeny potenciometer throttle.

*** Velky prehlad volantoviek ***

_________________
Moje albumy bratko.rajce.idnes.cz
Axial SCX10 Camel Dingo II


Naposledy upravil BrAtKo dne stř dub 11, 2012 1:41 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 11, 2012 1:34 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 30, 2011 12:00 am
Příspěvky: 1066
Bydliště: Ludgeřovice
už jsem ji objednal v http://www.rc-modely-outlet.cz/cz/detai ... lusenstvi/
uvidíme jak pojede prodejce může tvrdit co chce mi tvrdil, že jich prodal dost a nejsou s nimi problémy, kdyby na ní něco nefungovalo jak má, dám vědět
a jinak jsem měl vybranou DX3C DSM Spektrum 3/3/0 Car/Boat,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 11, 2012 8:47 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 27, 2012 12:00 am
Příspěvky: 367
Bydliště: Bratislava
Caute pridavam jedno zeliezko do ohna, 4 kanalova suprava, zaujimava a to aj cenovo.
http://www.store.rc4wd.com/XR4-4-Channe ... p_676.html
Obrázek

_________________
Moje albumy bratko.rajce.idnes.cz
Axial SCX10 Camel Dingo II


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 12, 2012 11:35 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
rakpavel píše:
Já GT3B měl a prodal jsem ji. Nikdo nedokázal nastavit dig na 3 kanál. u ko propa za 5 minut fungovalo vse. Psal jsem i minotaurovi, ale rada zadna. Jinak jako na bežné věci super...

Naja, rád bych, ale nerad radím tam, kde nemám zkušenosti (dig nemám/nepoužívám). Ohledně toho digu jsem posílal dotaz na losikida z RCtechu, který se v tom vrtal, zatím neodpověděl (pokud mu to vůbec došlo...)
Je to prostě "volba". Při koupi čínské vysílačky holt musíte počítat s tím, že občas nemusí fungovat hned, občas se odebere do věčných lovišť, apod. Na druhou stranu těch Flysky se prodalo už mraky po celém světě a zas tolik stížností na ně není, pokud odmyslím jejich známé bolístky. A takové srágory to zase nebudou, když je používá třeba Axial - převlečená GT2 (což je docela pohodovka do začátků). Zase pokud taková GT3B funguje, můžete si do ní naprat pěkný open-source soft, mít 8 kanálů a být happy s přijímačema opravdu za pár šupů.
A taky nemusíte pořád čekat, na co přijdu kolem nového softu já, Salvatore, atd., můžete se do toho zapojit sami a zkoušet, zkoušet, zkoušet...

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.