Právě je stř led 18, 2017 7:05 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 467 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 23, 2011 9:35 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 01, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 187
Bydliště: Praha a někdy i Tábor
JiriBenes píše:
2 Minotaur:
1) ano hlasí
Diky Jirka


to je v poradku.. programator se snazi chovat jako "mass storage device". i kdyz.. moc dobre se mu to nedari (neumi vsechny prikazy, ktere ma podle normy mass storage device umet, ale jen ty co pouzivaji Windows).. we Win to logicky nevadi, ale Linux to napriklad dokaze zmats na tolik, ze si mysli, ze je to rozbity mass strage device a odpoji ho.

_________________
http://rc-svetla.cz
http://jezevcinora.cz/gallery

CC-01 Mitsubishi Montero (2,4GHz) :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 23, 2011 12:44 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4738
Bydliště: Lázně Toušeň
Zkus tedy variantu napájení z USB a čtyřžilový kabel, víc možností už nezbývá a vsadím se, že to bude fungovat.
Já doma používám ufiklou desku, vespod na tišťáku propojený dva spoje (viz návod) a chodí mi to jak s kablíkem třížilovým (napájení z baterek vysílačky), tak čtyřžilovým (vysílačka vypnutá, napájení z USB). Čtyřžilový kablík mám napevno ze "zkušební" vysílačky, třížilový používám při přebouchávání vysílaček známých. Jako třížilový kablík používám, co jsem našel v šupleti nějaký PC kablík ke zvukovce 8) Začíná ve mne klíčit jisté podezření, snad se k tomu v brzké době dostanu, abych si to ověřil.
Pokud napájíš vysílačku z USB, nelekni se, že do prvního šťouchnutí z programátoru bude pípat na nízký napětí.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
ATV Suzuki Vinson Quadrunner 500 4x4 - http://www.rc4x4.cz/topic13645.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 23, 2011 8:06 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 21, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 79
Bydliště: Chomutov
Aaaa díky. :-)

Povedlo se mi vyčíst původní firmware, jdu na to tam kopnout ten PSXovo open source. :-)

Edit
Vse funkcni. Pouzil jsem 4pin a vse beha, jak ma. Diky za rady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 24, 2011 4:37 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4738
Bydliště: Lázně Toušeň
OK :tleskam: Tak si to užívej a vítej v klubu osmikanálových volantovek 8)

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
ATV Suzuki Vinson Quadrunner 500 4x4 - http://www.rc4x4.cz/topic13645.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 25, 2011 10:09 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: stř srp 24, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 2
Dnes jsem nainstaloval nový firmware(poslední verze - 6ch - 4.1.0 - nebo nějak tak) a zatím paráda... Chci se zeptat, jak se dají "namapovat" jednotlivé kanály na jednotlivá tlačítka moc jsem to z té anglické verze nepochitil... Dále také by mě zajímalo co představuje 0% v základním menu (to, které se objeví, když zapnete vysílačku - vedle napětí a názvu modelu)...

Chtěl bych všem poděkovat hlavně psxovi a také Minotaurovi, protože bez něho by se firmware nedostal do světa :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 26, 2011 2:31 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4738
Bydliště: Lázně Toušeň
Překlad ještě nemám hotový :sad: Trpělivost...
To 0% je lap counter - počítadlo.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
ATV Suzuki Vinson Quadrunner 500 4x4 - http://www.rc4x4.cz/topic13645.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 26, 2011 5:24 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: stř srp 24, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 2
děkuji a jak to počítadlo funguje? musí se při kole něco mačkat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 27, 2011 11:33 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4738
Bydliště: Lázně Toušeň
RTFM :lol: Jsou k dispozici tyhle funkce:
LCI - increment lap count
LCR - set lap count to zero
Ty si namapuješ na nějaký tlačítka. Tuhle funkci jsem ještě nezkoušel, tak víc neporadím.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
ATV Suzuki Vinson Quadrunner 500 4x4 - http://www.rc4x4.cz/topic13645.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2011 3:12 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: ned úno 07, 2010 12:00 am
Příspěvky: 25
Bydliště: Klatovy
Ahoj,
především Vám musím vyjádřit svůj obdiv za to, jak jste se s tim popasovali, a co všechno jste s tim dokázali udělat. Když čtu o 6-ti nebo dokonce 8-mi kanálechu volantovky jdou na mě mdloby.... :lol: Opravdu klobouk dolů, pánové.

Nicméně po větách chvály je tu i můj skromný dotaz. Je někdo z Vás ochoten provést přehrání softu na mojí soupravě? Jde o to, že si nejsem jist přehráním z mé strany, a přiznám se, že manželka by ze mě taky asi nebyla nadšená, kdybych se tu zase 2 dni vrtal v soupravě a nevrle reagoval na každý její dotaz "jak dlouho si s tim ještě budeš hrát?..." :o :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2011 7:44 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4109
Bydliště: Praha
Jardakt: Klidně, ale v Praze :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 15, 2012 3:56 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 14, 2009 12:00 am
Příspěvky: 23
Bydliště: Praha 5
Ahoj
mám podobný problém jak okolega výše. Mám vysílačku GT3B z hobbykinga a koukám jak se dá tahle mašinka vytunit. Bohužel z elektroniky a kor z programování mi jde hlava kolem. A obdivuju co s ní všechno tady dokážete. Proto bych radši, než vysílačku sám zničit se chtěl zeptat, jestli by byl někdo ochoten za nějakou úplatu tohle přeprogramování provést?
díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 15, 2012 4:26 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4109
Bydliště: Praha
Opět není problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 18, 2012 12:34 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 01, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 613
Bydliště: Praha
Ahoj,
nevím jestli to úplně patří do tohoto vlákna, ale zkusím to.
1) Jak je to u tohoto FW s paměťmi na modely? Jedná se o jednoznačné přiřazení vysílač-přijímač, tj. když mám zapnutý 3 modely, tak podle přepnutí modelu na vysílačce mi funguje jen jeden, nebo se dají do pohybu všechny zapnuté modely a paměť slouží "jen" k uložení trimů atd.?
2) Pokud budu v modelech používat různé typy přijímačů (crawler 3CH, expe. 8ch) bude stačit jedno spárování? Nebude vadit, že přijímače budou jiného typu? (mluvím samozřejmě o stejné značce přijímače, jak 3ch tak 8ch)
Díky Honza

_________________
SCX-10 Honcho
Losi MRC
Losi Micro SCT brushless


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 18, 2012 12:36 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 02, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 798
Bydliště: Úvaly - Horoušánky
Zkusil jsem u svojí s dvouma zapnutýma modelama a oba se dali do pohybu.

_________________
SCX10 Toyota Hilux - 2,4GHz, Badgerův světelný modul
ГАЗ-66 - 2,4GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 18, 2012 1:03 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4738
Bydliště: Lázně Toušeň
To, co popisuješ, umí třeba Spektrum DX3C - ke každé paměti napáruješ přijímač. Flajskaje to neumí. Používají jednoduché párování, kdy si přijímač zapamatuje ID vysílačky.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
ATV Suzuki Vinson Quadrunner 500 4x4 - http://www.rc4x4.cz/topic13645.html


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 467 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.