Právě je sob říj 21, 2017 10:27 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 502 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 34  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2015 1:41 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 26, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1301
Bydliště: Ostrava
Je tu někdo ze Severní Moravy, kdo máte přeprogramovanou FlySkynu ?

_________________
http://www.jajekland.webnode.cz
http://www.rc-expedice.webnode.cz
http://www.rcdriftostrava.webnode.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2015 3:30 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 16, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 43
Bydliště: Ostrava
tabbert píše:
Je tu někdo ze Severní Moravy, kdo máte přeprogramovanou FlySkynu ?

jo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: čtv črc 16, 2015 8:09 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 18, 2014 12:06 pm
Příspěvky: 1801
Bydliště: Potštejn
Ahoj, potřeboval bych pomoci. Mám GT3B i C a na obou bych chtěl dát do třetího kanálu http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... vo-60g-360 Nemám upravený software. Pokud dám servo (klasické) do třetího kanálu teď, mohu ho zapnout a vypnout. Na chod vpřed - O - Vzad budu potřebovat přeprogramování. No a teď babo raď. Potřeboval bych s tím trošičku pomoct. Nenašla by se nějaká dobrá duše? Díky :BYE:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pát črc 17, 2015 5:36 am 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 16, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 43
Bydliště: Ostrava
plutoone84 píše:
Ahoj, potřeboval bych pomoci. Mám GT3B i C a na obou bych chtěl dát do třetího kanálu http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... vo-60g-360 Nemám upravený software. Pokud dám servo (klasické) do třetího kanálu teď, mohu ho zapnout a vypnout. Na chod vpřed - O - Vzad budu potřebovat přeprogramování. No a teď babo raď. Potřeboval bych s tím trošičku pomoct. Nenašla by se nějaká dobrá duše? Díky :BYE:


Ahoj,
po přeprogramování se na vysílačce dá namapovat třetí kanál na ty přepínače na rukojeti, které mohou dělat přesně to co potřebuješ (-100 . 0 . 100).
S čím konkrétně potřebuješ pomoct?

Kuba


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: ned srp 09, 2015 10:27 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 07, 2015 9:31 pm
Příspěvky: 41
ahoj chlapci,
pred časom som ako uplný neznalec podľa návodov tu a na RC305 v pohode preprogramoval FS-GT3C pomocou USB programátora ST-linkV2 z jedného tunajšieho odkazu na e-bay...

chcel som to zopakovať na kamarátovej novej vysielačke - spravil som do nej rovnaký konektor, zapojil, stiahol a uložil origo software a chcel som nahrať rovnako ako sebe "prerelease-0.6.2.s19" ST visual programmer soft natiahol a keď som ho chcel nahrať - vypísal že nemá kontakt swim a poslal ma do hajan.... pri ďalśích pokusoch už len písal že nemá spojenie a keď nastrčím ST-link do noťasu tak vypíše že zariadenie nebolo rozoznané a nie je nainštalované... a jediné čo sa ešte viem dozvedieť v popise problému je "Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)"

neviete čo s tým? mohol sa za behu pokaziť ST-link?
(pre úplnosť - pouźil som komplet to isté ako na mojej vysielačke - ten istý ST-link, kábel aj noťas)
ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2015 7:18 am 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 16, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 43
Bydliště: Ostrava
Ahoj,
napadá mne jen, jestli jsi použil zapojení napájené z PC, nebo z baterie, protože pokud jsi použil napájení z PC a nevytáhl baterku, tak jsi pravděpodobně zničil programátor a možná i vysílačku, nechci strašit, ale z toho jak jsi to popsal, to vypadá, že je ten programátor zničený.

Zkus zapojit programátor do PC bez připojené vysílačky, pokud ho nerozpozná ani tak, tak je z největší pravděpodobností zničený programátor.

Asi jsem tě nepotěšil...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2015 8:41 am 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 07, 2015 9:31 pm
Příspěvky: 41
no ja dúfam źe len programátor... lebo soft z vysielačky načítal len pri pokuse o nahratie nového skapal...
programátor noťas nerozozná ani bez pripojenej vysielačky, preto typujem aj ja na vadný programátor...
baterku som nemal vo vysielaći, takže to by nemal byť problém... idem na 4 káblikoch....
len som dúfal, že som mohol dačo ešte zanedbať, čo viem dať do poriadku... ale asi nie...
a vysielačka sa tvári že žije, takže aspoň jedno pozitívum :-)

ďakujem zatiaľ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2015 10:41 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 18, 2014 12:06 pm
Příspěvky: 1801
Bydliště: Potštejn
Ahoj, doufám, že neudělám Kubíkovi medvědí službu.
Ale co se týče přeprogramování vysílačky, doporučuji než se v tom šťourat a něco pokazit, poproste jeho.
Nastavil přesně to co jsem chtěl. Ceny super. V pondělí jsem poslal 2ks a myslím,že už ve čtvrtek jezdil.
Ještě jednou díky moc :BYE:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2015 9:23 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 07, 2015 9:31 pm
Příspěvky: 41
no joo.... ale cez hranice by to bolo kostrbaté.... a prvý pokus bol bezproblémový hneď... a teraz toto...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2015 10:00 am 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4779
Bydliště: Lázně Toušeň
Jednou se mi také stalo, že programátor ST-link se začal tvářit, že neexistuje. Různě jsem laboroval, nakonec jsem přeinstaloval ten software ST Toolset a od tý doby to šlape. A také od té doby, co jsem přestal používat jako programátor tu destičku 8), nyní výhradně tohle - http://rc.305.cz/view.php?nazevclanku=usb-programator-st-link-v2-pro-vysilacku-flysky-fs-gt3bgt3c&cisloclanku=2014030001, existují i další - http://rc.305.cz/view.php?nazevclanku=usb-programator-st-link-v2-mini-stm8-stm32-emulator-downloader&cisloclanku=2014040006.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pát srp 14, 2015 12:34 am 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 07, 2015 9:31 pm
Příspěvky: 41
hmmm.... tiež moźnosť.... takže kým príde nový programátor, spravím ešte tento pokus....
dík za tip


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon srp 17, 2015 10:14 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 07, 2015 9:31 pm
Příspěvky: 41
takže mám asi čierne obdobie... preprogramovanie nezabralo.... a došiel nový programátor ale ani sa nerozsvieti, keď ho dám do usb..... do pr.... 8(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: úte srp 18, 2015 6:32 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 18, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 1338
Bydliště: Ostrava
A nemáš problém spíše v PC?

_________________
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo

:-)

http://bandolik01.rajce.idnes.cz/

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: úte srp 18, 2015 9:09 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 07, 2015 9:31 pm
Příspěvky: 41
neviem posúdiť... je to môj pracovný noťas.... môj vysielač som na ňom prehral na prvý raz a v pohode... šlape dodnes...
a teraz som chcel spraviť kamarátovi, soft som stiahol z vysielača a keď som chcel nahrať ...stratil spojenie....
a odvtedy keď aj zastrčím programátor tak ho nespozná....neznáme zariadenie zahlási.... a objednal som nové ale to ani neblikne po zastrčení... je mrtvy....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2015 6:42 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4779
Bydliště: Lázně Toušeň
Asi blbá otázka, fungujou ti USB porty, zkoušel jsi je třeba fleškou? Dále, nepoužíváš nějaký SW pro starší telefon, který používá taky virtuální sériový port přes USB? Nebo vůbec nějaký soft pro telefony přes USB, zkus je vypnout, aby se nestartovaly po spuštění noťase. Můžeš také zkusit vlézt do Ovladače zařízení - Řadiče USB, zasunout programátor desku nebo dongle do USB, měl by se objevit ve správci jako ST-link něco, klepnout na něj myší - Vlastnosti - Ovladač, zde dát Aktualizovat ovladač.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 502 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.