Právě je úte kvě 30, 2017 2:37 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 498 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pát bře 18, 2016 10:38 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4775
Bydliště: Lázně Toušeň
Global setup menu - C - default number of channels 2..8, zde dej 6

Standard menu - Model number of channels and Model reset
> choose menu NAME and press ENTER-long
> menu NAME will blink
> choose "C" for number of model channels, zde dej 6

Naviják na třetím kanále
> vstup do menu krátkým stiskem “Enter”
> vyber menu “REV” a dlouze stiskni “Enter”
> vyber přepínač trimu 3. kanálu “3” a stiskni “Enter”
> vyber “CH3” a stiskni “Enter”
> vyber “BNL” a potvrdit “Enter”
> nastavit velikost výchylky "100" (100%) - potvrdit “Enter”
> pokud chceš reverzovat kanál vyber “RE1” nebo nech “RE0” - potvrdit “Enter”
> další hodnoty neměnit, vyskočit 2x "End"
Jeden klik trimem 3. kanálu na jednu stranu ukáže 100 nebo -100 (podle reverzace), klik na druhou stranu 0, další klik na druhou stranu ukáže -100 nebo 100 (podle reverzace) apod.
Samozřejmě se to dá aplikovat i na jiné kanály a jiné přepínače...

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pát bře 18, 2016 11:30 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 28, 2015 3:59 pm
Příspěvky: 51
Bydliště: Královice u Slaného
Ted právě řešíme, že ten software ve vysílačce je asi špatný. v tom menu u položky c jsem zadal 6 a když pak na REV krátce stisknu Enter, tak mi to ukazuje že mohu reverzovat jen 3 kanály. Pokud bych chtěl zapojit 4 kanál,
tak bych tady: > vyber “CH3” a stiskni “Enter” ....měl mít možnost zadat CH4. Jenže to nejde.

_________________
FrSky TARANIS X9D Plus / Flysky FS-GT3C
**SWIFT II**ASW28-2000mm**Defender Truggy-Axial SCX10**Motorový člun Carina**


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: sob bře 19, 2016 8:13 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 18, 2012 11:00 pm
Příspěvky: 1338
Bydliště: Ostrava
tak to přehrej znova a nejspíš bude po problému a vše bude fungovat jak má.

_________________
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo

:-)

http://bandolik01.rajce.idnes.cz/

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: sob bře 19, 2016 10:22 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 28, 2015 3:59 pm
Příspěvky: 51
Bydliště: Královice u Slaného
To už právě řeším....jen teď kdo mi to přehraje, ale snad i to už spěje k řešení :YOP:

_________________
FrSky TARANIS X9D Plus / Flysky FS-GT3C
**SWIFT II**ASW28-2000mm**Defender Truggy-Axial SCX10**Motorový člun Carina**


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: ned bře 20, 2016 5:12 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 06, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 797
Bydliště: Hořice
Firmware tam ma nahranej 6.1.
Verifikace byla OK.

A onen problem proc nemuze nastavit dalsi kanal je tento:

Vybrat v menu name. Dlouze podrzet enter.
Vybrat C a zmenit hodnotu na 6. Potvrdit. vylezt z menu.
Pak je mozno priradit k trimu kanal 4,5,6.

Jak to clovek nastavuje jednou za rok, tak zapomina tyhle veci. :)

Jen jsem se potreboval dostat k moji vysilacce abych se podival v cem je zadrhel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: ned bře 20, 2016 8:37 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 28, 2015 3:59 pm
Příspěvky: 51
Bydliště: Královice u Slaného
Já už nevím co s tím udělat...zkoušel jsem zadávat všechny hodnoty ...zadal jsem C a číslo jsem projel všechny.... od 4 do 8 a stejně mi tam stále zůstává jen možnost CH3. Ted jsem v práci, zítra odpoledne budu u vysílačky a tak to všechno znovu zkusím. Už jsem to všechno dělal minimálně 30x...už jsem se to i naučil nazpaměť :-D
Si říkám jestli se něco nemohlo v programu vysílačky něco kousnout?

_________________
FrSky TARANIS X9D Plus / Flysky FS-GT3C
**SWIFT II**ASW28-2000mm**Defender Truggy-Axial SCX10**Motorový člun Carina**


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: ned bře 20, 2016 11:33 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 06, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 797
Bydliště: Hořice
A menis to v globalnim a soucasne standartnim menu?

Kdyz si vzpomenu tak zitra udelam video.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon bře 21, 2016 6:16 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 28, 2015 3:59 pm
Příspěvky: 51
Bydliště: Královice u Slaného
Měním to takhle:
Dlouze podrzet enter.
Meli by se rozblikat volby madel a name.
Zvolit polozku C a zmenit cislo na pozadovany pocet kanalu.
Předpokládám, že to je změna v globálním menu.
Takže jsem to zkontroloval znovu a v Globálním menu mám nastaveno pod položkou "C" 6 kanálů.

nyní nastavuju takto:
1) Zvolit REV - servo reverse a dlouze potvrdit enterem
2) Vybrat 3 (trim 3) a priradit funkci CH3 a opet potvrdit enterem. - zde mi stále nejde změnit funkce CH3 na CH4

3) Vybrat mod MO (momentary (BMO) ) a potvrdit.
4) Reverse RE 0-ne, 1-ano. Zase potvrdit.
5) PV (previous_value, predchozi hodnota) 0 pro navrat do stredni polohy. Potvrdit .
6) Restartovat vysilacku a hotovo.

_________________
FrSky TARANIS X9D Plus / Flysky FS-GT3C
**SWIFT II**ASW28-2000mm**Defender Truggy-Axial SCX10**Motorový člun Carina**


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon bře 21, 2016 8:37 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 06, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 797
Bydliště: Hořice
Takze vynechavas standartni menu.

Vybrat v menu name. Dlouze podrzet enter. Blika jen name.
Vybrat C a zmenit hodnotu na 6. Potvrdit. vylezt z menu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: úte bře 22, 2016 7:27 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 28, 2015 3:59 pm
Příspěvky: 51
Bydliště: Královice u Slaného
A funguje to :hura: ....opravdu stačilo nastavení ve standartním menu. Woyta díky moc a také dík všem ostatním co se mi snažili pomoci :OK:

_________________
FrSky TARANIS X9D Plus / Flysky FS-GT3C
**SWIFT II**ASW28-2000mm**Defender Truggy-Axial SCX10**Motorový člun Carina**


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2016 1:53 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 13, 2015 7:51 pm
Příspěvky: 144
Bydliště: Liberec
Dobrý den,
stal jsem se majitelem FS-GT3C. Něco sem si o nastavení přečetl (zatáčení a jízdu vpřed a vzad zvladám :D ), tady jsem se proklikal 30 stranami ale stále mi není jasné jak nastavit naviják (3racing+má vlastní baterku) na 3ch trim.
Našel by se někdo kdo by přes zprávu poradil nebo i tady byl bych vděčný :)



VíťasK

_________________
Rajče/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2016 3:05 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 07, 2013 7:25 pm
Příspěvky: 1885
Bydliště: Severní Morava/Beskydy
Naviják zapojíš na samostatný kanál, který je +1 0 -1, my je máme na 6,. nebo 7, kanále FSGT3C

_________________
Kanaďan JAROSCH TEAM
[email protected]
U.S. modely
web:jaroschteam.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2016 3:08 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 13, 2015 7:51 pm
Příspěvky: 144
Bydliště: Liberec
Naviják jsem takto zapojil, ale pokaždé se sám rozeběhl.
Tak tedy jestli jsem pochopil dobře, jestli bych chtěl naviják ovládat skrze trim kanálu 3 bude nutné přehrát SW ve vysílačce ?


VíťasK

_________________
Rajče/


Naposledy upravil VíťasK dne pon črc 25, 2016 3:16 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2016 3:16 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 21, 2010 12:00 am
Příspěvky: 859
Bydliště: MORAVA-Valašsko
Kolegové mam dotaz? předělal jsem TG3B na lipol 3S a vleze se tam jen 1000 mAh baterie která vydrží cca 5 hodin není to málo nebo je ta spotřeba v pořádku?

_________________
RC_Adventures.cz
Modelex Toyota Hilux Trial
Modelex Toyota Hilux Truggy
Tamiya Mitsubishi Pajero CC01
Tamiya ISUZU MU CC01
Tamiya Toyota Tureno TL01
Turnigy SC 2 WD
a spoustu jiného harampádí (je toho cca na kontejner :D )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2016 3:18 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 07, 2013 7:25 pm
Příspěvky: 1885
Bydliště: Severní Morava/Beskydy
Tak ještě správně natrimovat zvolený kanál v menu vysílače...

_________________
Kanaďan JAROSCH TEAM
[email protected]
U.S. modely
web:jaroschteam.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 498 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.