Právě je ned úno 25, 2018 2:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 552 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pát dub 28, 2017 7:16 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1731
Bydliště: Količín
Tak jsme si to vyjasnili :tlachy:
Už tě chápu a bohužel musím konstatovat, že na tvou otázku neznám odpovědět ;-)

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Jeep Wrangler Yj na MST CFX
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon kvě 01, 2017 11:09 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4805
Bydliště: Lázně Toušeň
Global setup menu - C - default number of channels 2..8, zde zadej požadované číslo

Standard menu - Model number of channels and Model reset
> choose menu NAME and press ENTER-long
> menu NAME will blink
> choose "C" for number of model channels, zde zadej požadované číslo

Když je potřeba např. 6 kanálů, na obě místa dát 6.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: úte kvě 02, 2017 5:35 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 27, 2010 12:00 am
Příspěvky: 493
Bydliště: České Budějovice
Ahoj,

Citace:
Global setup menu - C - default number of channels 2..8, zde zadej požadované číslo


...jsem měl na 100% nastaveno

Citace:
Standard menu - Model number of channels and Model reset


...si nejsem už tak jistý, ale podle tohoto popisu to možná vypadalo na právě tuto chybu.

Když budu předpokládat, že jsem na 1. modelu (Axial) neměl povolený správný počet kanálů a na 2. modelu (MST) ano, tak potom moje otázka zní takto:
Mohlo při kopírování dojít ke zkopírování i tohoto parametru?

Tedy, pokud jsem v Globálním menu měl 8CH, ve standard menu 1. modelu (Axial) jen původní 3CH a ve standard menu 2. modelu (MST) už nově navolených 8CH, tak je možné, že jsem překopírováním 2. modelu místo 1. modelu překopíroval i jeho parametr o povoleném počtu kanálů, tedy 8CH ve standardním menu?

Logiku by to mělo. :-p :tleskam:


Doplňující otázka - ty počty kanálů musí sedět?

Teoreticky by mělo fungovat i to, že v Globálním menu "navěky" nastavím 8CH a pak už si u jednotlivých modelů budu jen nastavovat požadovaný počet kanálů, ne? ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: stř kvě 31, 2017 5:01 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: ned úno 12, 2017 11:39 pm
Příspěvky: 29
Bydliště: Sadská okr. Nymburk
Kdyby chtěl někdo USB programátor, přišel celkem rychle http://www.ebay.com/itm/252397925181?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: sob říj 14, 2017 12:55 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: sob říj 07, 2017 9:01 pm
Příspěvky: 2
Ahoj
Narval sem programátor do vysílačky. Není špatné mít možnost připojit vysílač přímo k PC (jo - není to esteticky provedeno, ale funguje)

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: sob říj 14, 2017 11:00 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 06, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 903
Bydliště: Hořice
Kolikrat ji budes potrebovat pripojit?
Jen jednou.

Staci je pripajet piny na desku pro pripojeni kabelu.

Kdyz bych ji potreboval pripojit k pc znovu, tak jen odklopim vrsek a nacvakam kabely.

U prvni jsem si sice vytahnul kabel k baterce ale u vsech dalsich davam jen konektor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: ned říj 15, 2017 7:25 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: sob říj 07, 2017 9:01 pm
Příspěvky: 2
Woyta píše:
Kolikrat ji budes potrebovat pripojit?

Hodněkrát
Woyta píše:
Staci je pripajet piny na desku pro pripojeni kabelu.

Podobně jsem to měl udělané předtím, ale silně nepraktické.

vysvětlení: s vysílačkou jezdí 3letý syn a často se mu podaří dostat do menu a nastavení rozhodit. Není nic jednodušího, než připojit k PC a nahrát modely znovu. A proč pořád něco rozdělávat. Jsem naučený si na všech vysílačích zálohovat modely do PC. A přístup co nejvíce zjednodušit, což rozdělávání vysílače rozhodně není.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: stř lis 01, 2017 2:40 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4121
Bydliště: Praha
Psal jsem Minotaurovi soukr, ale asi není onlájn. Tak se zkusím zeptat i tady. Mám tady úplně novou GT3B a když ji chci přehrát, tak mi to píše "The Device is protected" nemá někdo takovou zkušenost?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: stř lis 01, 2017 3:26 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 07, 2013 10:19 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: Písek
salvatore píše:
Psal jsem Minotaurovi soukr, ale asi není onlájn. Tak se zkusím zeptat i tady. Mám tady úplně novou GT3B a když ji chci přehrát, tak mi to píše "The Device is protected" nemá někdo takovou zkušenost?


Ahoj Míro

Mně to Minotaur taky dělal, ale takovou chybu jsem nenašel. Pokud nespěcháš, tak mi později zavolej a projdu manual.
P

_________________
Jeep ?? zatím jen v hlavě přemýšlím co s tím udělat
HPI Blitz Flux
Axial Score
Honcho
SCX I "Hradní střela"
SCX II Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres " a jdeme do finále"
RR10
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: čtv lis 02, 2017 4:39 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4805
Bydliště: Lázně Toušeň
salvatore píše:
Psal jsem Minotaurovi soukr, ale asi není onlájn. Tak se zkusím zeptat i tady. Mám tady úplně novou GT3B a když ji chci přehrát, tak mi to píše "The Device is protected" nemá někdo takovou zkušenost?

Už su onlájn a máš PM. Doufám, že to je náhoda a že FlySky nezačal možnost flešnutí blokovat.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: čtv lis 02, 2017 8:09 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1731
Bydliště: Količín
To by ty starsi sly celkem na dračku :-D

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Jeep Wrangler Yj na MST CFX
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pát lis 03, 2017 11:52 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 06, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 903
Bydliště: Hořice
Máš vše nastavené správně? Hlavně typ procesoru?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2017 11:35 am 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4121
Bydliště: Praha
Woyta píše:
Máš vše nastavené správně? Hlavně typ procesoru?


Jo, jo, samozřejmě. Přikládám obrázky co to dělá.
Obrázek
Takhle jsem přečetl FW ze své už dřív přehrané.

Obrázek
Bezprostředně po pokusu přečíst tu novou

Obrázek
Tohle to pak vypíše po odmáčknutí OK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon lis 13, 2017 5:24 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 06, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 903
Bydliště: Hořice
Prolitnul jsem si manual a jsou dva zpusoby uzamceni cipu.
1) Jumper Propojeni dvou pinu zabrani cteni. Tohle obejit je snadne.
2) zakodovani Cteni zamceno dokud na 2 adresy neposles spravne hodnoty. Tady asi budeme cekat nez nekdo nenajde kod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přeprogramování firmware vysílačky Flysky GT3B / GT3C
PříspěvekNapsal: pon lis 13, 2017 5:38 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 27, 2010 12:00 am
Příspěvky: 493
Bydliště: České Budějovice
Dneska jsem dělal 2 kusy GT3C a hlásím, že tam zatím bez problémů ;-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 552 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.