Právě je pon pro 11, 2017 4:03 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s FS-GT2
PříspěvekNapsal: ned črc 10, 2011 4:17 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 28, 2008 12:00 am
Příspěvky: 5970
Bydliště: V Holomóci městě
Koupil jsem tuto jednoduchou soupravu pro svůj projekt Dakar - Bruder, po prvním zapnutí pracovalo vše jak má, asi po půl hodině testování podvozku, při vypnutí a následném zapnutí nastal problém. Řízení funguje, ale motor se točí naplno a při přepnutí reversu na vysílači se ani nehne. Zkoušel jsem celkem tři regulároty a všechny se chovají stejně, tak předpokládám, že problém bude asi ve vysílači.
Máte někdo nějaký rozumný nápad? Děkuji.

_________________
bflmpsvz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 10, 2011 9:09 pm 
Offline
Píšu strašně moc!
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 2551
Bydliště: Doma
Zkoušel jsi jiné servo?

_________________
Adam - SPEED Energy Team
- 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale
- 1:10 LR Defender 90 - Offroad
http://adam62cz.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 10, 2011 9:31 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 26, 2010 12:00 am
Příspěvky: 1066
Bydliště: Brno-město
Jo, nekdy muze servo rusit, ale spis bych se zbavil te vysilacky. Co jsem tak cetl na ruznych forech, tak mivaji problem s firmwarem.

_________________
Země: Buggy Himoto Z3, Axial SCX10 - Mistubishi Pajero - Trial,,
Spektrum DX3R
Vzduch: Solius, Robin Azero 2400, K 3600, Beaver 25e, Xeno
Jeti DS-16

Email: [email protected]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 13, 2011 2:04 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 28, 2008 12:00 am
Příspěvky: 5970
Bydliště: V Holomóci městě
Tak jsem sebral odvahu a rozdělal vysílač no a na potenciometru klasickej studeňák, zapájeno, odzkoušeno, složeno a můžem do terénu, díky všem, kteří měli snahu mi pomoci dobrou radou.

_________________
bflmpsvz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 13, 2011 4:55 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 26, 2010 12:00 am
Příspěvky: 1066
Bydliště: Brno-město
Odvážnej běloch :lol:

_________________
Země: Buggy Himoto Z3, Axial SCX10 - Mistubishi Pajero - Trial,,
Spektrum DX3R
Vzduch: Solius, Robin Azero 2400, K 3600, Beaver 25e, Xeno
Jeti DS-16

Email: [email protected]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 14, 2011 3:45 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
milan008 píše:
Tak jsem sebral odvahu a rozdělal vysílač no a na potenciometru klasickej studeňák, zapájeno, odzkoušeno, složeno a můžem do terénu, díky všem, kteří měli snahu mi pomoci dobrou radou.

Šikovnej. Kdybych si všiml dřív (teď jsem tu nějaký čas moc nebyl), poradil bych to samé. Toto je totiž nejčastější problém u této vysílačky, podle venkovních diskuzí, občas nějaký ten studeňák. Ať slouží dobře.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 01, 2011 5:56 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 26, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1301
Bydliště: Ostrava
Jinak funguje dobře po tvém zásahu??? Vybírám nějakou vysílačku (stačí zatím dvoukanál) a za ty prachy....(našel jsem ji za 790 peněz). .... jen ja tomu nerozumím a pokud nebude fungovat, tak studeňák třeba nepoznám a budu ztracen :-( Nebo bych si měl pořídit raději něco jako SPEKTRUM DX3E popřípadě(C)? Baťa prý říkal, že není tak bohatý aby si kupoval levné věci?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 01, 2011 6:25 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 28, 2008 12:00 am
Příspěvky: 5970
Bydliště: V Holomóci městě
Funguje dobře, nicméně Baťa to říkal dobře...ALE, záleží na tom kolik máš v daný okamžik v peněžence, dát cca 800,- za vysílačku a za 2000,- koupit spoustu krásných věcí (disky, pneumatiky...) nebo koupit značkovou vysílač/přijímač a nic dalšího, i ta značková může mít chybu a i ta levná se dá reklamovat, to už si musíš rozhodnout sám... :wink:

_________________
bflmpsvz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 01, 2011 6:49 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 26, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1301
Bydliště: Ostrava
To je fak, navíc si ho pak chci nechat pro TT-01 (tam stačí dvoukanál) a jít časem pro expedičku do tříkanálu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.