Právě je pát pro 15, 2017 3:40 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Řazení na tundře
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 9:55 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 13, 2009 12:00 am
Příspěvky: 48
Bydliště: Řetuvka
Chlapi mám prosbu,hoří mi servo na řazení u tundry . Už tam mám 3 a je zase fuč.Měl jsem tam obyčejné i drahé i takové střední a stejně vzalo za své . :sad: :ILL: [/b]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Řazení na tundře
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 10:10 pm 
Offline
Píšu strašně moc!
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 01, 2010 12:00 am
Příspěvky: 2002
Bydliště: Louny
nechodí ti na doraz,co zmenšit výchylky.Jak chodí bez serva,de volně řadit.

_________________
člen RC Truck trial klubu Praha
Liaz 4x4 (prodaná)
Oshkosh MTVR
Suzuki Samurai offroad trial
http://mara126.rajce.idnes.cz
http://www.youtube.com/channel/UCi1VvKk ... ature=mhee
SKYPE: mara.126


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 10:20 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 13, 2009 12:00 am
Příspěvky: 48
Bydliště: Řetuvka
Řazení co se týče převodovky je ok,ale začne se to hřát když je tam 1 nebo 3 ,na 2 je to taky ok.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Řazení na tundře
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 10:31 pm 
Offline
Píšu strašně moc!
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 01, 2010 12:00 am
Příspěvky: 2002
Bydliště: Louny
tak je to výchylkama chodí tě to na doraz

_________________
člen RC Truck trial klubu Praha
Liaz 4x4 (prodaná)
Oshkosh MTVR
Suzuki Samurai offroad trial
http://mara126.rajce.idnes.cz
http://www.youtube.com/channel/UCi1VvKk ... ature=mhee
SKYPE: mara.126


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 10:54 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 13, 2009 12:00 am
Příspěvky: 48
Bydliště: Řetuvka
Výchylky mám srovnané,ale odpor který vytvářejí pružinky v převodovce zpusobují neustálý tah serva které je po čase tak horké že zčoudne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 10:55 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 09, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1506
Bydliště: Pezinok, SK
to se mne delo taky a spalil jsem 2 serva, nadstav to na ovladači tak aby ti serva nešli na doraz, aby ti necukali a nevrčeli kdyš zaradíš 1 nebo 3

_________________

*****NA PREDAJ*****
Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč
Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč
Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč

čire karoserie Lada 2101 1:10 - na objednavku


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 11:10 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 13, 2009 12:00 am
Příspěvky: 48
Bydliště: Řetuvka
Asi vyzkouším servo které není digitalní.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 11:30 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 09, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1506
Bydliště: Pezinok, SK
to ti nepomúže, musíš to na vysílači nadstavit, jenom to skus, nebo vyhod zase další peníze za nejaké servo,...

_________________

*****NA PREDAJ*****
Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč
Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč
Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč

čire karoserie Lada 2101 1:10 - na objednavku


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 06, 2010 11:36 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 13, 2009 12:00 am
Příspěvky: 48
Bydliště: Řetuvka
Ok ,zítra vyzkouším. Dám na tvé rady (jsou zadarmo) :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 13, 2010 11:07 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 13, 2009 12:00 am
Příspěvky: 48
Bydliště: Řetuvka
[quote="baracuda"]to ti nepomúže, musíš to na vysílači nadstavit, jenom to skus, nebo vyhod zase další peníze za nejaké servo,...[/quo
te]


Předěláno a nastaveno ,vloženo analogové servo místo digitálního a maká to jak blázen. Děkuji za radu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.