Právě je sob pro 16, 2017 12:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Samovolny posun stredu zataceni podle teploty
PříspěvekNapsal: pát říj 30, 2009 6:19 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pát říj 30, 2009 12:00 am
Příspěvky: 3
Ahoj, jsem tu novy, takze se rovnou omlovam, pokud pisu do spatne sekce =) Mam nasledujici problem.

U Cross Tiger, coz by melo vychazet z TL01, se mi sam posouva stred zataceni (auto samo zataci). Projevuje se to ale podivne... Kdyz auto zapnu po delsi dobe (vychladne), srovnam trim kousek od stredu, jak by to jeste bylo v normalu... Jezdim a cca po minute az dvou se uz stred znatelne posune (auto samo zataci doprava). Takhle se posouva az do takove miry, kdy ho neni mozne trimem na dalce srovnat (trim je v krajni poloze). Servo jsem mel cele vyndane a mechanicky vypadalo ok, vsechno na sobe sedelo a dily, co maji byt pevne se neprotacely. Cim to muze byt a co bych mohl vyzkouset? Nebojim se zkusit prispet novym dilem do elektroniky, chci to dat dohromady, abych se mohl venovat jinym (estetickym) upravam... Predem diky za odpovedi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 30, 2009 8:36 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 20, 2008 12:00 am
Příspěvky: 134
Bydliště: Kůže líná z Kolína
Já bych se podíval na páku od serva jestli není v tý páce ten tisíci hran ( on to až tak tisíci hran neí ale nic jinýho mě nenapadlo :wink: ) nějak ojetej. Pokud by to dělalo stále tak potom bude problém jinde, třeba můžu být něco pryč v rádiu , nic víc mě nenapadá


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 30, 2009 9:39 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 09, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 1506
Bydliště: Pezinok, SK
jo to dela i mne na xray a pred tim v TT-čku a je to servo s plastovýma prevodama že jo? tak to pam porad preskakuje , kup kovovy a maš vystarano
ja sem takovej držgroš že porad rozdelavam xray abych to otačel,....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 31, 2009 12:02 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pát říj 30, 2009 12:00 am
Příspěvky: 3
no pokud myslis preskakovani v tom prevodu na servu, ne v servu, tak to se u me myslim nestava... Mel jsem to cele rozebrane a kontroloval :( Ale vyzkousim tedy koupit jine servo. Doporucil by mi nekdo konkretni? Nejlepe rovnou odkaz na nej =) Jsem v tomhle novy a nerad bych si koupil nejakou predrazenou volovinu, jak se to da dneska uz skoro ve vsem udelat :) Predem diky

2 Kenwood: Tim v radiu myslis co? :) Jako treba trim ve vysilacce? Navic, kdyby to preskakovalo, prece by to potom po dalsim zapnuti (bez sahani na tisicihran) nebylo znova spravne na stredu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 01, 2009 9:40 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pát říj 30, 2009 12:00 am
Příspěvky: 3
Jeste dodatek: Nasel jsem na tamiya foru ze nekdo pouzil tohle servo http://www.rcshop.eu/servo-monza-ssa120m-12kgcm-020s60%C3%82%C2%B0-486v-metal-p-14189.html ale kdyz koukam na specifikace, je tam psavo 4,8 az 6V ... Na baterii mam 7,2V ... nebude to delat problemy? :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.