Právě je pon pro 18, 2017 2:13 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: sob kvě 24, 2014 5:09 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: sob led 17, 2009 12:00 am
Příspěvky: 1026
Bydliště: Praha - Hostivař
Ahoj, potreboval bych poradit jak znovu sparovat Spektrum DX3E.
Zjistil jsem ze kdyz jsem nekde kde je vicero modelu, tak mi vysilacka vynechava, a to je dost otravny, predpokladam ze za to muzou zrejme rozsirujici se ruzne cinske 2,4 vysilacky.
Tak bych chtel vysilacku pred Jestedem znovu sparovat jestli se to tim vyresi.
Diky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: sob kvě 24, 2014 5:13 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 18, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 1854
Bydliště: Štětí
Ahoj spárováním to nevyřešíš. Potřebuješ jiný přijímač s technologií DSM2 originál má jen DSM a ten se prostě hádá s jinýma vysílačkama.
tenhle mi funguje http://www.rc-levneji.cz/prijimace-a-pr ... ta-a-lode/

_________________
RC4WD Gelande II


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: sob kvě 24, 2014 6:09 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: sob led 17, 2009 12:00 am
Příspěvky: 1026
Bydliště: Praha - Hostivař
Ok diky moc, nalezeno, objednano


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: ned kvě 25, 2014 8:56 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4803
Bydliště: Lázně Toušeň
Pavlak píše:
Ahoj, potreboval bych poradit jak znovu sparovat Spektrum DX3E... predpokladam ze za to muzou zrejme rozsirujici se ruzne cinske 2,4 vysilacky...

Pali má pravdu, původní DSM není žádná sláva a DSM2 má (nebo mělo) taky své problémy - http://www.rcmodelreviews.com/dsm2flaw.shtml. Čínské vysílačky jsou v tom pak často nevinně.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 12:56 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob říj 01, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 743
Bydliště: Hořovice
Nové párování nepomůže. Jde jen o vzájemnou identifikaci TX a RX, takže se tím nic nezmění.
Za to opravdu nemohou "čínské" vysílačky, ale systém DSM, zahlcení pásma v masivním provozu a chaos v pelotonu.
Když k tobě přijede někdo, kdo to náhodou zapnul na stejném kanále v houfu na druhém konci parkoviště, nebude sice řídit tvé auto, ale oběma rapidně narostou výpadky. HSS systém si poradí a přeskočí někam, kde je klidněji, ale DSM i DSM2 sedí tam, kde se chytil při zapnutí, jen DSM2 si umí vybrat lepší kanál ze dvou. V aktuální situaci může pomoci nové zapnutí soupravy, protože si při tom najde volný kanál. Takticky a preventivně je vhodné, najít hned na startu největší houf Spekter a tam to zapnout.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 2:54 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 26, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1842
Bydliště: Praha, Kladno
Je to tak jak je psáni víš. Z osobní zkušenosti mohu potvrdit Paliho slova (písmenka). Ten čínskej pomeranč problém řeší spolehlivě. Od té doby co ho používám jsem nezaznamenal žádné rušení.

_________________
2,4 Ghz
http://zaxcz.rajce.idnes.cz/
http://modelmarket.cz/detail/?product=6 ... 600&list=1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 3:02 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 01, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 4666
Bydliště: Most
kluci všechno je pravda ale Dx3E neumí DSM2.....

_________________
SCX10 HZJ 75 pickup
SCX10 Hilux Shorty trial
SCX10 Hilux "Žirafa"
MEX Jeep JK "mexial"
Xray T3
http://wendis5.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 3:19 pm 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 26, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 1842
Bydliště: Praha, Kladno
No fakt je ten, že ho používám na DX3C.

_________________
2,4 Ghz
http://zaxcz.rajce.idnes.cz/
http://modelmarket.cz/detail/?product=6 ... 600&list=1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 3:23 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 01, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 4666
Bydliště: Most
proto jsme všichni dx3e prodali :-) taky mám dx3c a pali taky :-) takže ten přijímač co máme všichni tak rádi,mu možná fungovat bude ale určitě mu nepomůže s rušením.....

_________________
SCX10 HZJ 75 pickup
SCX10 Hilux Shorty trial
SCX10 Hilux "Žirafa"
MEX Jeep JK "mexial"
Xray T3
http://wendis5.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 7:23 pm 
Offline
Píšu hodně

Registrován: sob led 17, 2009 12:00 am
Příspěvky: 1026
Bydliště: Praha - Hostivař
Takze idealni volba je koupit jiny novejsi typ Spektra?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 8:46 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 01, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 4666
Bydliště: Most
Dx3C...pamět na deset modelů,DSM2 expo...super rádio za ty peníze :-)

_________________
SCX10 HZJ 75 pickup
SCX10 Hilux Shorty trial
SCX10 Hilux "Žirafa"
MEX Jeep JK "mexial"
Xray T3
http://wendis5.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 9:06 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 17, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 650
Bydliště: Stupava
Uvazoval som nad dx3c, kym som sa nedozvedel ze o par dni bude dostupna dx4c..dokaze viac(AVC),ma styri kanaly oproti trom, a ma byt lacnejsia ako dx3c:-)

_________________
Axial scx10 jeep rubicon
Vaterra slickrock
TF2 hilux by mrak
Vaterra ascender Marauder (d90 v štýle Tomb Raider)
Jeep YJ na TF2 swb v plane
Hardbody rubicon v pláne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 9:10 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4803
Bydliště: Lázně Toušeň
Jen mohu potvrdit, že DX3E s oranžádou GR300 DSM2 chodí, osobně vyzkoušeno. Ale jak je to s tím DSM/DSM2, nejsem si jistý. Na stránkách Spektra zamlženo a na fórech protichůdné informace. Přikláním se k tomu, že DX3E je opravdu jen DSM a DSM2 přijímače umí oboje. Takže z hlediska těch výpadků ti to nepomůže a DSM2 může zřejmě taky občas zazlobit (viz ten odkaz výše).

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 9:12 pm 
Offline
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 01, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 4666
Bydliště: Most
Mám dx6i a dx3c a obojí jede na dsm2 a nikdy se mi nestalo že by něco zazlobilo,když jsem měl dx3e tak na každý akci byl problém tak šla z baráku :-)
určitě to neni dokonalý ale je to určitě mín náladový než obyč DSM :-)

_________________
SCX10 HZJ 75 pickup
SCX10 Hilux Shorty trial
SCX10 Hilux "Žirafa"
MEX Jeep JK "mexial"
Xray T3
http://wendis5.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparovani Spektrum DX3E
PříspěvekNapsal: pon kvě 26, 2014 9:15 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4803
Bydliště: Lázně Toušeň
flateric píše:
Uvazoval som nad dx3c, kym som sa nedozvedel ze o par dni bude dostupna dx4c..dokaze viac(AVC),ma styri kanaly oproti trom, a ma byt lacnejsia ako dx3c:-)

Jo, taky jsem koukal. Na Spektrum stránkách vyhrožují 100 USD, což by byla pěkná cena na "značkový" 4-k.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.