Právě je stř pro 13, 2017 5:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: stř říj 14, 2015 5:23 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon lis 03, 2014 7:39 pm
Příspěvky: 13
Bydliště: Lanškroun
Ahoj koupil jsem nové auto. Arrma kraton. Bohužel po rozbalení a zapojení baterií jsem zjistil že auto nejede. Vše se zdálo v normálu protože se auto normálně přihlásilo ale nereagovalo na vysílač. První co mě napadlo vzít z mého EXA vysílač i přijímač a vyzkoušet to. Kupodivu to vše fungovalo a auto normálně jelo. Takže jsem vrátil vše do původního stavu jenže teď nefunguje vysílač ani u Exa a ani u Arrmy.Poradí prosím někdo kde je chyba??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: stř říj 14, 2015 9:49 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
Takže jsi zkoušel z EXA vysílač (AX-3) s přijímačem Arrma (ARX-100) a obráceně nebo jak? Pároval jsi vysílačky s přijímačema?

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: čtv říj 15, 2015 6:27 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 07, 2013 7:25 pm
Příspěvky: 1905
Bydliště: Severní Morava/Beskydy
Spárovat :!: :OK:

_________________
Kanaďan JAROSCH TEAM
[email protected]
U.S. modely
web:jaroschteam.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: čtv říj 15, 2015 6:40 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1674
Bydliště: Količín
Já bych vsadil na špatný bec v reglu. Ten odpálil původní prijimac a pak i ten z EXA
Píše, že vyměnil vysílač i přijímač, takže spárováním by to podle mě být nemělo.

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Jeep Wrangler Yj na MST CFX
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: čtv říj 15, 2015 2:24 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon lis 03, 2014 7:39 pm
Příspěvky: 13
Bydliště: Lanškroun
Tak problém vyřešen. Už z výroby přišel vadný přijímač na Arrmu. Dnes jsem koupil nový a vše maká jak má. Přijímač z Exa nevím proč ale když jsem to zkusil podruhé tak to šlo. Takže všem děkuji.
Zde odkaz na přijímač kdyby mel někdo podobný problém.
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/eshop/9-1-VYSILACE-PRIJIMACE/75-2-Prijimace/5/351-Prijimac-FS-GR3E-F-pro-GT2-GT2B-GT3B-GT3C-original
(je dobré sem dávat funkční odkazy...)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: pát říj 16, 2015 5:10 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
I to se může stát. Každopádně máme další Flysky kompatibilní vysílačku/přijímač, doplním je do seznamu (http://rc.305.cz/view.php?nazevclanku=prehled-trikanalovych-afhds-prijimacu-flysky-a-jejich-rebrandu-a-klonu&cisloclanku=2014080009)
Jinak, tu Arrmu jsi koupil venku nebo u nás? Já bych reklamoval.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: sob říj 17, 2015 10:36 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon lis 03, 2014 7:39 pm
Příspěvky: 13
Bydliště: Lanškroun
Arrmu jsem koupil přes Ebay. Vyšla na 12500,- včetně pošty takže úplná paráda. Dopisoval jsem si s obchodem kde jsem jí koupil a musím říct že jsem nadšený z ochoty německého obchodu. Stačí k nim poslat pouze vadný přijímač a po přezkoušení pošlou zpět nový. Poštu prý proplatí. Takže mohu jen doporučit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: sob říj 17, 2015 12:32 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
Fajn, že to má (snad) dobrý konec. Lidi možná bude zajímat, kdes to koupil, dej prosím odkaz na prodejce.

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač AX-3 Axial Arrma
PříspěvekNapsal: sob říj 17, 2015 1:08 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon lis 03, 2014 7:39 pm
Příspěvky: 13
Bydliště: Lanškroun
Zde je odkaz na Ebay: http://www.ebay.com/itm/231547940595?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Zde přímo obchod: http://www.modellbau-berlinski.de/Shop/tabid/78/Default.aspx?txtSearch=Arrma+kraton


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.