Právě je stř pro 07, 2016 5:16 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 11:27 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: čtv bře 26, 2009 12:00 am
Příspěvky: 37
Sali píše:
jj to mam v planu :)



tak o doufam ze ho prestavis na neakyho poradnyho offroada kterej se niceho nezalekne at se vidi ze ccka jsou este hodne schopny podvozky... :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 11:34 am 
Offline
Uživatel

Registrován: ned dub 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 499
Bydliště: Brno
chlumjan píše:
Sali píše:
jj to mam v planu :)



tak o doufam ze ho prestavis na neakyho poradnyho offroada kterej se niceho nezalekne at se vidi ze ccka jsou este hodne schopny podvozky... :)
Ne zebych ti chtel do toho kecat,ale Sali jezdi s Trailfindrem stejne jako ja.CC01 ma Soufino. :D

_________________
Moje galerie (historie) - http://bob4x4.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 12:34 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: čtv bře 26, 2009 12:00 am
Příspěvky: 37
aha tak to promin ja myslel ze to je ten s tim touragem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 4:31 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 23, 2009 12:00 am
Příspěvky: 421
Bydliště: Plzeň
co ti nejde vytrimovat?? poták ze serva??

_________________
David Ptáčník
Jeep Cherokee - SCX10
Rajče
www.rcep.alptech.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 5:59 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: ned dub 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 499
Bydliště: Brno
No,dal jsem tam elektroniku ze serva protoze origo regl my shorel,a namisto potaku jsem zkousel odpory (napevno) ale porad se to hada,tak jsem tam dal trim.Zkousel jsem ctyri,ale ani s jednim to neni na 100% a musi se to obcas doladit.Ta nula ma strasne uzky pasmo a neda se rozsirit ikdyz tam dam trim s dvojnasobnym odporem.Uz jsem zkousel kde co a porad my to neslo tak jsem to vyresil tak jak je na fotkach :trim priztupny z venku na jakš takš doladeni a vypinac na odpojeni motoru (kdyz to nepotrebuju) :( :oops:

_________________
Moje galerie (historie) - http://bob4x4.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 6:13 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 23, 2009 12:00 am
Příspěvky: 421
Bydliště: Plzeň
mne to taky blblo,tak jsem koupil dva odpory 2.7k ohmu a jedny packy obou odporu pripájel na prostřední kontakt a tu druhý packu na postraní kontakty a je klid :)

_________________
David Ptáčník
Jeep Cherokee - SCX10
Rajče
www.rcep.alptech.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 6:20 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: ned dub 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 499
Bydliště: Brno
Tys ty odpory pripajel k tomu potaku? Z kazde strany 2.7K.A ten kablik co byl puvodne na plasti motoru serva jsi zapojil na ten navijak taky? :?

_________________
Moje galerie (historie) - http://bob4x4.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 6:38 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 23, 2009 12:00 am
Příspěvky: 421
Bydliště: Plzeň
nemám přímo naviják co máš ty,mam naviják ze serva,mam prostě plošnák udělanej před servem,servo je zapojený do toho plošnáku a plošnák do přijímače a plošnák má potak na ovládání chodu a tim co je v servu se trimovala nulová pozice a to porad nešlo poradne vynulovat,tak to vyresili ty odpory 8)

_________________
David Ptáčník
Jeep Cherokee - SCX10
Rajče
www.rcep.alptech.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 7:26 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: ned dub 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 499
Bydliště: Brno
No tak to mas dobry,je to vlastne servo bez dorazu s civkou.Ja ale mam s tim navijakem problem bo tam neni na obe strany stejny odpor.Jak rikam,zkousel jsem uz vselyzco a porad se my to nedari na 100% umrtvyt v jednom bode. :(

_________________
Moje galerie (historie) - http://bob4x4.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 7:33 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4110
Bydliště: Praha
Klucí sem trošku línej hledat, tak mi prosím někdo vysvětlete jak jste odpálili tu elektroniku na navijáčku 3R... dík!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 8:12 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: ned dub 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 499
Bydliště: Brno
Ja celkem jednoduse,mel jsem regl s 1A becem (Maihem) a kdyz jsem to zapnul a pri navijeni zatocil tak sel do kopru Bec reglu i regl navijaku.Ale uz to neresim,koupil jsem Roodster a je klyd. :D

_________________
Moje galerie (historie) - http://bob4x4.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 8:49 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4110
Bydliště: Praha
A počkej jak si ten naviják napájel? Já jej napájím z baterek a přes přijímač - teda napájení z BEC regulátoru jej jenom napájím...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 9:01 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: ned dub 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 499
Bydliště: Brno
Samozrejme tak jak je to udelany z vyroby- takze napajeni na baterku a ovladani do prijimace.Taky to nechapu,ale kdyz jsem dal pri navijeni plnej rejd a pridal plyn tak to zhaslo. :?

_________________
Moje galerie (historie) - http://bob4x4.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 07, 2009 9:38 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4110
Bydliště: Praha
Jsou prostě některý divnosti, který jsou nevysvětlitelný...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 01, 2009 5:54 pm 
Offline
Uživatel

Registrován: ned dub 12, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 499
Bydliště: Brno
Tak dneska jsem trochu vic osvetlil Yotu.Pribylo osvetleni mlhovek,pozicky na bocich a brzdovej a zpateckovej modul.Jeste budu delat blinkry a rampu s pridavnymy svetly.Az bude rampa na miste,budu muset vymyslet nejakou bednu do ktere schovam packove prepinace pro osvetleni. :D ( foto v galerii - stavba)

_________________
Moje galerie (historie) - http://bob4x4.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.