Právě je pon pro 11, 2017 8:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 7:58 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 10, 2009 12:00 am
Příspěvky: 67
Mě to dělá taky,když na tvrdo navíjím a pak dám na nulu na RC tak to má snahu pořád jemně navíjet,nevím zda by to řešil trimer místo potenciometru v servu.Já to vyřešil přepínačem na +kabelu.Když chci použít naviják tak to vypinačem připojím na štávu a pak ovládám RC po akci zase vypnu,stejně musíš vzít do ruky lano a hák ,tak to snadno zap-vyp.
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 8:22 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 09, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 123
Bydliště: Havířov
paráda - děkuju moc za príma nápad. že já si vždycky všechno tak komplikuju... zítra to udělám - jo a jak máš uchycené ty dva talíře co se nasazují na tisícihran serva? já jsem něco zkoušel, aly furt se mi to povoluje :(

_________________
Rubicon CREEPER
SAVAGE FLUX XL HP
SAKURA ZERO S
LRP S10TCR


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 8:26 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 23, 2009 12:00 am
Příspěvky: 421
Bydliště: Plzeň
nebo to jde taky ze špulky na šicí stroje,u serva to přichytíš na nakou páku ze serva a ze zhora to stahneš šroubem :wink:

http://dejvid6.rajce.idnes.cz/Axial_SCX ... 010566.jpg

_________________
David Ptáčník
Jeep Cherokee - SCX10
Rajče
www.rcep.alptech.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 9:02 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 10, 2009 12:00 am
Příspěvky: 67
Je to jednoduchý,jen vždy než mi to v tej mojí kouli nastartuje.
Půl dne vymejšlím a za 5 minut je to hotové.
Na servu je nasazený 1 kotouček (bez šroubku),k němu 2 vrutama 1,5*5mm přišroubovanej 2 kotouč osazením směrem od serva,mezi je hl.trubka 8*6*15mm a 3 kotouč s osazením směrem k servu(osazení jdou do vnitř do tý trubky).Celé je to přišroub. šroubem M2.5*20mm do tisícihranu serva,tím se to nemůže povolit ani protočit (jak jednoduché ?)
Když nekapišto tak to nakreslím,ahoj


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 10:49 pm 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 10, 2009 12:00 am
Příspěvky: 67
Ještě malá poznámka,servo je s kovovou přev.v ložiskách, proto šroub M2,5.Jak to bude držet v plastovém tisícihranu na vrut to nevím


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 18, 2010 7:03 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 09, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 123
Bydliště: Havířov
natočil jsem další video z naší zahrady:

http://www.youtube.com/watch?v=prKZVID314o

_________________
Rubicon CREEPER
SAVAGE FLUX XL HP
SAKURA ZERO S
LRP S10TCR


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.