Souhlasím s tebou. Taky hned v úvodu jsem psal, že to není žádná extremní úprava pro cravlení, ale pro scale auta do haly a pod.

V každém případě oproti originálu se rapidně zlepšilo zatáčení a to i s použitím původních kloubků vymizela vůle, kdy pravé kolo skoro nezatáčelo(6 kloubů oproti 2).
Menší rejd je ale diskutabilní, protože tato úprava řeší axla pod podmínkou, že máte otevřený diferenciály a nastavenou sbíhavost.
To znamená, že vnitřní kolo je limitováno dorazem, který již asi nejde posunout(alespoň mě se to ještě nepovedlo).
Venkovní kolo samozřejmě musí zatáčet méně dle vnějšího poloměru zatáčení.
K volnoběžce.....

je to tak trochu náhrada za mezinápravový diff, která na rovince(ale pouze na ní) opravdu funguje

Osobně mám nastavenou rozbíhavost, zavřený oba diffy a bez volnoběžky (holt jsem si chtěl taky zajezdit i v lese

)
Zlepšilo se i vše oproti "tuning řízení od MP-JETu" za 639 Kč a poloosama za 399 Kč, přičemž náklady na předělání se pohybovaly do 50 Kč a vždy je možnost přejít na řízení od Mraka (půl práce je již hotova...

).
Berte to pouze jako radu, nikoho nenutím tento způsob používat. Mě se na něm líbilo, že pružiny tlumiče jsou v předu před kolem a jsou dobře vidět u mého Humříka

, přičemž je zatáčení stejné jako u Mrakova dřívějšího řízení, kde byla pevná spojovačka vepředu pod šťouchačkou a je u něj funkční axle.