Právě je čtv pro 14, 2017 3:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 27, 2010 7:44 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon srp 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 26
tak plato spodku jsem vyřezal a už to nedrhne. tak děkuju za pomoc. jen asi už nebudu moct dělat foto spodku, vypadá to jako po operaci nádoru:(

přišel ale nový problém:(
nasadil jsem pnu (nový a vypadají fakt super, pak hodím foto) a při zatáčení na plný rejd, mi vyskakuje kardan(ta osička co přenáší točivou sílu z motoru) z kola a při zatočení to jakoby lupne:( a přeskočí to tam.

kouknu na fora zda to někdo už neřešil ale stejně poprosím o radu.
(nahoře to už někdo vzpomínal ale nedotažení kol mi nepříjde moc dobrý řešení:(

a to jsem chtěl zítra udělat zkušební jízdu:(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 27, 2010 8:16 pm 
Offline
Sběratel
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 24, 2008 12:00 am
Příspěvky: 5333
Bydliště: Holešárna
Možná ti tam chybí jeden gumovej o kroužek.

_________________
FOTKY HERE


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 27, 2010 9:05 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 17, 2010 12:00 am
Příspěvky: 218
Bydliště: Praha
Musíš vykoukat jak a kdy to lupne a co to dělá... musíš to vykoukat. Mě to nedělá ale je fakt že mám origo poloosy.

_________________
CC-01 -TOYOTA- FJ40
FM 54. kanál [40,715 MHz]
http://fcstan.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 28, 2010 7:46 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon srp 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 26
neějak mi to nedalo a tak jsem už od 5h v garáži:(
a tak hlásím že to chtělo ten gumový kroužek na
obě strany, přitom v návodu jsem to tak nenašel:(

jezdí to:)) což považuju se svou zručností za maximum co tomu můžu dát.

odpoledne postnu nějaký foto.


taky jsem dnes dodělal světla, takže svítím. při koupi tam za 200kč přihodily modul na světla. taková krabička s asi 10vystupy na světla s vlastním spínačem on/off.

ještě dotaz, když tam budu chtít dát rezervu tak kam se dává? na zahrádku se mi to dát nechce zvhledem k težišti.
Podle fotek by to mělo být v zadu na dveřích?
děkuju


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 28, 2010 3:19 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon srp 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 26
tak jsem zajezdil:)

pár fotek před výjezdem v garáži.
http://otazatr.rajce.idnes.cz/toyota_1/

srovnání s SCX10

foto nového navijáku na dálkáč, ještě nejsem rozhodnut zda půjde na yotu nebo scx. v návodu se píše že utáhne jen 1,5kg:( v balení byl i náhradní motorek.

nakonec jsem ještě provedl můj pokus o 4 link. zatím jen pokus, v obi jsem už koupil závitovku a trubičku tak pak dodělám na super 4 link.

starost mi dělají tlumiče, zdá se mi že jsou moc tvrdý:(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 28, 2010 6:53 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 17, 2010 12:00 am
Příspěvky: 218
Bydliště: Praha
Tlumiče pokud jsou origo a nejezdíš s lipolkou jsou akorát. Ono ti tam stejně přibude časem ještě nějaký gram. A pak to bude akorát.

Za 200 svět. modul? Jaký? Link?

Rezerva na FJ40ku patří dozadu na dveře. Dává se na opačnou stranu než je volant. Takže může být jak na pravo i zleva. Tak aby se vždycky sundavala k chodníku. Tedy jestli jsem to dobře pochopil.

Ten vnitřek máš roztomile prázdný. To u mě už není vidět ani podvozek. K té jednotce kterou máš na osvětlení by se dal osadit řídící modul co dělá Stepanka :)

_________________
CC-01 -TOYOTA- FJ40
FM 54. kanál [40,715 MHz]
http://fcstan.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 28, 2010 8:23 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon srp 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 26
tlumiče jsou origo a zdají se mi takový dost tvrdý ale asi zkusím zítra zatížit.

ten modul byl k té stavebnici, mohl jsem si vzít levnější nebo o 250dražší, tak jsem si vzal i světýlka. postupně na to napojím spoustu světel:))) dobrý je to má ten kolík na baterku a tak tam můžu hodit ještě jednu jen na světla:))

kolo jsem už namontoval a na hodil i kanďák.

do vnitřku bych něco dal, asi neexistuje nějaká vystřihovánka vnitřku co?

Jinak ježdění super, jen jsem zjistil že proti SCX se to chová uplně jinak. Takže nový styl ježdění, super.

tohle auto se mi začíní líbit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 28, 2010 9:17 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 15, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 250
Bydliště: Velké Opatovice
To znamená jak jinak než scx hůř nebo líp ??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 12:16 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon srp 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 26
dnes nahodím videa. scx prostě některé přejezdy vůbec neřeší, yota vybírá schudnější cestu vzhůedem k nízkému spodku a scx to prostě jen přejede:))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 12:48 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon srp 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 26
vrbovka 2
pár fotek z dneška.
Toyota dostala křest vodou, blátem a pískem, tak mám na příští týden zas co čistit:))
http://otazatr.rajce.idnes.cz/toyota_2/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 1:52 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon srp 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 26
a tady vrbovka 2 video
http://otazatr.rajce.idnes.cz/vrbovka_video/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 8:56 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 23, 2010 12:00 am
Příspěvky: 321
Bydliště: Slovensko-Ružomberok
Obrázek
Prosim ta preco tam mas ten medzikus??? Tie videa su pekne a co tam mas za motor a regl? Ta rychlost sa mi velmi paci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 30, 2010 6:49 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon srp 23, 2010 11:00 pm
Příspěvky: 26
tem mezikus je odbočka na světla, mají vlastní krabičku a ten drátek vede jako napájecí kabel.

regl je tam z SCX10 - tam dělal problémy a v yote funguje v poho.

motor jsem tam stejny jako mám na scx. http://www.mz-racing.net/p3135-ax24007-motor-axial-55t/
je pořád ještě trochu rychljší než by měl být ale postupem času auto nabere váhu:) tak to bude dobrý.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 30, 2010 7:28 am 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 23, 2010 12:00 am
Příspěvky: 321
Bydliště: Slovensko-Ružomberok
Aha diki za vysvetlenie. Pred tym som na to cumel a rozmyslal aky to ma vyznam. diki


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 31, 2010 9:25 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4800
Bydliště: Lázně Toušeň
Servo koukám Hitec 645? To by mělo bejt dobrý, už si s tim točil v pořádným bahně?

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.