Zdravým v novém ROCE 2015.
Čtu a koukám jak blázen co pár lidí dokáže napsat a jak.

Jedna z nejstarších tratí s NEJ zázemím a o kterou se stará dalo by se říci 1 člověk (ostatní co pomáhají na závodech prominou) ,ale zatím jeho vize kam to posunout a jak nemá chybu .

A za mě stará se a NE špatně vše připraveno a zajištěno a to včetně jídla které urguje na netu případně noclehu a to vše až pod nos????
A ohledně složitosti a náročnosti dráhy někdy obyčejný kopeček který je mimo branku nadělá více problému něž Složitý branky kterýma projede několik aut a je to celé rozhrabané převorane , že další auta nemají šanci projed. Možná by bylo dobré říci kde končí Offroad a začínají Crawlery ? A kterým směrem se budou stavět sekce. Protože některé branky jsou až dost když je 1/3 aut není schopna projed či se převrátí na střechu.
Můj názor za mě držím MRAKOVI palce v jeho práci pro to co dělá a hlavně jak a po oslovení pomohu jak budu moci. Snad nebudu sám v tomto směru????
A komu se to nezamlouvá nemusí jezdit. Ať se zdrží komentářů a i na moji osobu. Ale rád bych si přečetl názory kladné na celý RC Offroad park Mrakolend.