Právě je pon pro 05, 2016 9:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 169 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: stř črc 15, 2015 8:20 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon dub 27, 2015 1:16 pm
Příspěvky: 13
Tak motor nahrazen. Vzal jsem HPI Saturn 20T, jelikoz to byl motor s nejpodobnejsim poctem zavitu co na krame meli. Dle vseho mel byt motor pomalejsi, nez original (15T), ale pri vcerejsim testovani mi prislo, ze je minimalne stejne rychly, jako ten puvodni, mozna i o trochu rychlejsi. Vozim ho s 20z pastorkem a je to jak na splhani po kamenech, tak si clovek dokaze uzit i rychlou jizdu. S originalnim 28z to auto bylo na rychly prevod az moc rychly.

Kazdopadne rostu z puvodniho regulatoru (Tazer 60A). Na zacatku jizdy vzdy vpohode, ale pote, co se vic zahreje, tak zacina tropit hlouposti. Vcera uz to doslo do faze, ze trim plynu musel byt na 3/4 smerem na zpatecku, jinak auto samovolne jelo dopredu. Premluvit pak auto na couvani bylo jak vyhrat eurojackpot....

Nema nekdo z vas doporuceni na jiny regulator?
Pozadavky:
pro stejnosmerny motor, provoz na 2S baterku, brzda v neutralu, vodeodolny (idealne vodotesny).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: stř črc 15, 2015 12:08 pm 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 05, 2015 5:54 pm
Příspěvky: 852
Bydliště: Cvrčovice-Pohořelice
http://aukro.cz/stejnosmerny-regulator- ... 57907.html

Já jezdím na tohle a zatím v pohodě.A když zhoří tak jej vyreklamuji a nebo hodím do koše a za tu cenu koupím jinej.

_________________
http://www.starehracky.estranky.cz
http://www.vlaky0.estranky.cz
http://milan3528.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2015 7:23 am 
Offline
Nově příchozí
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 18, 2011 11:00 pm
Příspěvky: 82
Bydliště: u Boskovic
Nemáte někdo návod na nastavení toho reglu tazer 12T ?
Tady jsem vyčetl, zapnout vysílačku, dát plném plyn, zapnout regl a tím se dostanu do nastavení. A co dál ??? Chtěl bych tam dostat ten crawler kód.


Milan3528 píše:
http://aukro.cz/stejnosmerny-regulator-45a-hobbyking-x-car-lipol-i5533357907.html

Já jezdím na tohle a zatím v pohodě.A když zhoří tak jej vyreklamuji a nebo hodím do koše a za tu cenu koupím jinej.


Naposledy upravil berta dne stř srp 12, 2015 10:11 am, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2015 8:39 am 
Offline
Častý přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 02, 2013 6:01 pm
Příspěvky: 651
Bydliště: Jablonné nad Orlíci
já ho měl a myslím že 12T je programovatelní protože v návod je na 2 regulatory - na 12T a 15T ne ?

_________________
https://www.facebook.com/pages/Rc-Auta/ ... ion=stream


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: pát říj 02, 2015 5:17 pm 
Offline
Sběratel
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 24, 2008 12:00 am
Příspěvky: 5275
Bydliště: Holešárna
Dvě bacítka s novou boudou v RTRku: http://www.vaterrarc.com/Products/Defau ... d=VTR03085

_________________
KYOSHO, TAMIYA, AXIAL, VATERRA, ASSO


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: pát říj 02, 2015 5:34 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: pon dub 27, 2015 1:16 pm
Příspěvky: 13
A dle vseho uz bez dvourychlostni prevodovky, pouze upgradovatelne...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: pát říj 02, 2015 5:51 pm 
Offline
Sběratel
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 29, 2008 12:00 am
Příspěvky: 4339
Bydliště: Praha 8
Tento novy duobacil me nejak moc nenadchnul.
Nicmene kit vypada docela lakave.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: pát říj 02, 2015 10:21 pm 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Příspěvky: 4738
Bydliště: Lázně Toušeň
Opět článeček se shrnutím a komentáři u mne - Vaterra Twin Hammers DT 1.9 Rock Racer RTR

_________________
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
ATV Suzuki Vinson Quadrunner 500 4x4 - http://www.rc4x4.cz/topic13645.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: stř bře 30, 2016 10:41 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: stř bře 30, 2016 10:32 am
Příspěvky: 1
Byl by někdo ochoten zprovoznit Vaterru Twin Hammers? Nevím si s tím rady, zkusil jsem snad všechno. Nejlépe Morava. Komunikace prosím via sz. Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2016 12:32 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: sob kvě 14, 2016 2:26 pm
Příspěvky: 6
Bydliště: Hustopeče u Brna
Prosim vas mam problem a moji vaterrou twin hamer. Omylem jsem si vyresetoval ovladac spectrum dx4c. Znovu jsem ho sparoval vse ok akorat na servo razeni. Na přeřazení musím dvakrát zmacknout trim aby mi preradila rychlost. Prvni zmacknuti mi vyradi jako by neutral a druhe zmacknuti mi doradi rychlost. Predtim to okamzite preradilo. Prosim o radu co stim....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2016 1:51 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1367
Bydliště: Količín
A nemáš na kanále řazení zaple 3 polohy místo dvou?

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2016 8:10 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: sob kvě 14, 2016 2:26 pm
Příspěvky: 6
Bydliště: Hustopeče u Brna
Ja ti nevim, kde to zjistim? Jo a jeste jsem si vsiml ze od zacatku mi tam neco lupalo jako procesor v pocitaci, vcera jsem zjistil ze to vydava prave to servo razeni. Asi cca po 20minutach bylo docela teple. A jeste jedna prosba, potreboval bych tip na nejakou baterii aby mi jezdila aspon hodku. Kdyztak jsem z Hustopece u Brna kdyby mi chtel s tim nejak pomoct :tleskam:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2016 8:24 am 
Offline
Píšu hodně
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 01, 2013 6:55 pm
Příspěvky: 1367
Bydliště: Količín
blaza.mikal píše:
Ja ti nevim, kde to zjistim? Jo a jeste jsem si vsiml ze od zacatku mi tam neco lupalo jako procesor v pocitaci, vcera jsem zjistil ze to vydava prave to servo razeni. Asi cca po 20minutach bylo docela teple. A jeste jedna prosba, potreboval bych tip na nejakou baterii aby mi jezdila aspon hodku. Kdyztak jsem z Hustopece u Brna kdyby mi chtel s tim nejak pomoct :tleskam:

Hele, já spektrum nemám, hledal bych to v menu. Nebo v manuálu :-)
To přehřáté servo bych viděl na špatně nastavené koncové body, taky v menu vysílače EPA.
Baterii si musíš vybrat sam podle místa, co máš v autě. A pokud to umí tvůj nabíječ, volil bych lipolku, pro jejich váhu a výkon.

_________________
Tatra 815/7 8x8 alà Hanys
Škoda 130 RS
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2016 10:18 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: sob kvě 14, 2016 2:26 pm
Příspěvky: 6
Bydliště: Hustopeče u Brna
Vubec nevim je to strasne slozite a v manualu je prd. Jen jak jse to paruje. Vswchno jsem zkusil a furt mi to i po novem parovani stale mrci. Nevim co stim jsem uz z toho nestastny nevis kdo by mi poradil? Nebo kdo ji ma?Jinak baterku mam lipolku 2000mah a jezdi jen 10 min. Rozmery jsou 96 x 47 x 25 mm shanim silnejsi ale jspu jen 4000mah to je asi tak na pul hodky jezdeni. Kdy yvh chtel s vami jet palavu tak bych potreboval minimalne 6xkrat 4000mah.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2016 10:53 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: sob kvě 14, 2016 2:26 pm
Příspěvky: 6
Bydliště: Hustopeče u Brna
A jeste jeden orisek je to ze uz jsem to rozjel ale po vypnuti a zapnuti musim znova sparovat protoze mi nechce radot převodovka. :-(


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 169 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.