Právě je ned pro 11, 2016 5:07 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 169 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2016 2:15 pm 
Offline
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 30, 2012 8:33 pm
Příspěvky: 342
Bydliště: Nova Role
Nastaveni vysilace: najedes si do MENU, roluj dolu na polozku SWITCH a a tam si vyberes napriklad pro tlacitko A:AUX1 2P
Tim si nastavil razeni prevodovky na tretim kanalu prijimace.
Osobne pouzivam baterky Zippy 2200mAh 40C a spokojenost. Jsou lehky a stoji malo. Na jednu dam s prehledem 40min klidny jizdy, je ale fakt ze to nehonim jak posuk z leva do prava.
Musis po vypnuti a zapnuti delat znova parovani, nebo jen nastaveni. V tom je velkej rozdil. Pokud ti radio po vypnuti a zapnuti nedrzi pamet a nastaveni kanalu se ti uvede do tovarniho nastaveni, je to na reklamaci. Mel jsem tento problem a reklamace to vyresila. Je to chyba nejaky serie a vi se o ni.

_________________
http://lada78.rajce.idnes.cz/Vaterra/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2016 2:36 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: sob kvě 14, 2016 2:26 pm
Příspěvky: 6
Bydliště: Hustopeče u Brna
kilator píše:
Nastaveni vysilace: najedes si do MENU, roluj dolu na polozku SWITCH a a tam si vyberes napriklad pro tlacitko A:AUX1 2P
Tim si nastavil razeni prevodovky na tretim kanalu prijimace.
Osobne pouzivam baterky Zippy 2200mAh 40C a spokojenost. Jsou lehky a stoji malo. Na jednu dam s prehledem 40min klidny jizdy, je ale fakt ze to nehonim jak posuk z leva do prava.
Musis po vypnuti a zapnuti delat znova parovani, nebo jen nastaveni. V tom je velkej rozdil. Pokud ti radio po vypnuti a zapnuti nedrzi pamet a nastaveni kanalu se ti uvede do tovarniho nastaveni, je to na reklamaci. Mel jsem tento problem a reklamace to vyresila. Je to chyba nejaky serie a vi se o ni.

Omylem jsem na ovlada i dal reset. Tak jsem to znova sparoval a po nastaveni vseho i prevodovky , po vypnuti a zapnuti ovladace mi to prestane radit tak musim najed do funkce switch a hned v prvnim radku je A:Inhibit tak to musim predelat na A:Aux1 2P a pak to slape. Takze ovladac nedrzi pamet pokud to dobre chapu? Reseni? Reklamace?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: pon srp 01, 2016 7:54 pm 
Offline
Nově příchozí

Registrován: sob kvě 14, 2016 2:26 pm
Příspěvky: 6
Bydliště: Hustopeče u Brna
Ahoi prodam svoji vateru twin hamer takrka nova. Pc cena 12000kc. Cena dohodou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vaterra Twin Hammers
PříspěvekNapsal: stř říj 19, 2016 9:49 am 
Offline
Nově příchozí

Registrován: stř říj 19, 2016 9:36 am
Příspěvky: 2
Bydliště: Jičín
Nerešil jste někdo prokluzování kardanu náhonu u předního diferenciálu? Už dvakrát jsem musel dotahovat červíky, threadelock sklamal.

edit: Vyřešeno, jeden červík měl špatný závit a nedosedal až na osu.

_________________
Vaterra Twin Hamers, Flysky GT3C


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 169 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Copyright © 2012 Modelářské fórum RC4x4.cz - Forum pro všechny příznivce pomalé jízdy terénem.
Jedeme na phpBB. Máme rádi expediční rc modely a vlastně vše, co má alespoň čtyři kola.