No nejaký čas vlákno nežilo, tak teraz aktualizujem: Na Pajere sa mi podarilo cez víkend dokončiť záhradku plus predný ochranný rám, ďalej som vyriešil osvetlenie zadku cez TLU-01, dokončil som nové krytovanie predných svetiel. Čaká ma ešte drobnosť - lakovanie zadných svetiel do tunajšej verzie - do podobnej kombinácie ako predný blinker plus parkovačka, ďalej prerábka 4-linku (ešte vždy nemajú v nitrianskom modelárstve guľové čapy MP JET :| )
Prikladám fotky z tvorby záhradky + rámu:
Je úplne zvláštne vidieť to auto v červenej, už som si zvykol na šedú :lol:
Predný rám je upevnený rovnakým systémom ako má JanoS, záhradka je upevnená v podstate samosvorne, keďže je do dier na kasni vložená napružene, tak tam dosť drží, časom vymyslím nejaké praktické rozoberateľné riešenie.
Na záhradku aj na rám som použil mosadzné drôty 2,3,4mm, samozrejme obyčajný cín, pištolovú spájkovačku a výplet je z nejakého držiaka na perá, ktorý som mal v robote na stole a akonáhle som si všimol, že materiál sa môže hodiť, tak držiak putoval do tašky (starý komunistický systém :mrgreen: )
Rám aj záhradku som strekol základom a následne čiernym matným sprejom - výsledok v ďalšom príspevku :wink: