Asi budu za rejpala ale řeknu svůj názor.... Rozhodně rozšířit a sundat tu napodobeninu bláta ( nechápu nač mít na autě nalakovaný bahno, když můžu projet opravdovým a vypadá to líp) ... dál bych možná ještě popřemýšlel o novým předním nárazníku... Jinak myšlenka dobrá, auto taky hezký, škoda těch vad co jsem už psal. :wink:
Já zas nevím proč, ale přijde mi to takhle užší taky dobrý... :oops: :wink: Ale s tím blátem musím souhlasit, vepředu je to přehnané... Hoď to do kaluže a je to lepší :!:
Bohuzial starsi model som nezohnal maju uz len tento s blatom a aj to bola riadna fuska kym som ju dopravil na slovensko kupil som ho cez ebay.Kasna ostane takto kym ju nedoskriabem potom samozrejme prelakujem a predny naraznik nad tym prave rozmyslam ze ho spravim dako inak.Siroke je to dost nepaci sa mi ked kolesa vytrcaju s pod kasne podla mna to vypada neprirodzene na humikovy som musel davat nad kolky a je to tak akurat podla mna.
taketo pekne auta len kusok vo zvolene? :) ked dakedy v lete, alebo po lete kupim auto, mozme potom skocit dakam do okolitych lesov na expediciu.. nejaka ta opekacka spojena s pojazdenim.. :D :D
Tu malo byt nieco rozumne, ale nic take mi nenapadlo...
je to pekný expedičák,mal som možnosť ho vidieť a jazdiť s ním na expedičke ,,Pustý hrad,,skvele sedí v teréne na to kolko má toho na streche :lol: dúfam že sa ešte stretneme a pojazdíme aj z mojím dingom :mrgreen: