to de řezat třeba pilkou na železo,se na ty vokna vys.er ,zahoď to celý a dej tam jen průhlednou folii, tu přilep buď lepenkou nebo fteřiňákem, (mám to tak, a vzadu s tmavou folií a dobrý, boky zalepený), nebo ty zadní vokna fikni vejpůl a zase přilep buď lepenkou nebo lepidlem a do předu zase jen průhlednou folii (už sem to psal -tuhle folii používaj letadýlkáři na kryty kabin a maj to všude v modelářských prodejnách)
jo já vim že jsi mi to radil, ale vadí mi že mi bude všechno vevnitř vidět, jen dráty, přijímač apod. mám to kvůli vodě úplně nahoře a nechci aby mi to strašilo... tak jsem myslel aby byl vidět jen předek... ;-)
Chtěl bych si nějak osvítit pajero, ale v tomhle budu docela asi fakt levej... poradíte mi co nejlépe za světla dopředu, dozadu apod... a jak by to cca mělo bejt pozapojovaný apod...? Díky předem :-)
Ahoj, potřeboval bych prosim Vás pomoct. Nechal jsem si poslat LiPolku 4600, jenže zjistil jsem, že mám jiný koncovky drátu. V autíčku mám jeden spoj že to do něj mám zastrčit, a ten druhý je že musim strčit ten drátek. Ale u baterky mám že se oba drátky spojej do takový´ho plastovýho spoje, takže mi to tam nepasuje... Mám baterku vrátit nebo se s tim dá něco udělat... :-/ Každopádně díky za rady :cry:
No tak se to budeš muset naučit nebo sehnat někoho, kdo ti to pořeší :-) a zbav se toho plastového bílého nesmyslu a baterku překopej na ty spodní pozlacené :wink:
jo to chci vyměnit... no zkusit to v tom pecka modeláři, doufám že mi vyjdou vstříc 8) pak bych zkusil někoho odsud, hezky poprosit, udělat smutný oči :lol: Přímo v čelákovicích je pár lidí odsud, a pak kousek ode mě je Minotaur. Ten by to asi zvládl taky :-) tak za nějakej malej úplatek a bonboniéru by to snad pro mě udělal :wink: