Zdravím, ke konci prázdnin jsem se pustil do stavby aspoň trošku rychlejší lodě. Chtěl jsem nějakou loďku se kterou budu moct jít na nedalekou přehradu a trošku si zařádit, taky měla být malá, chci ji šoupnout do batohu, sednout na kolo (auto nemám, je mi 16) a zajet si tam. Možná víte, že jsem stavěl i RC AirBoat - ten jezdí parádně, ale tím že má ploché dno, tak jsem odkázán jen na opravdu rovné hladiny a to je málokdy. :? Ale zpátky k lodi: Trup je z PSH tloušťky 05mm, 1mm, 2mm. Drží to festovně, lepil jsem tak, že jsem lepený díl "nabodoval" vteřiňákem a poté zalil agamou. Rozměry jsou 40cm x 13cm. O pohon se stará MIG 400 3,6v - 7,2v. Vodní chlazení, hřídel 155m, poloponeřený lodní šroub 3-listý 30mm a 2-listý 32,5mm. Kormidlo vlastní výroba, vlastně celá kompletně loď je vlastní výroba :) Elektronika je uplně obyčejná, co se mi válela doma - je to 27mhz a na hladině se trošku bojím.. abych pro to nemusel pořád plavat. Hehe, servo je HITEC - mini servo - 5kg :D Chtělo by to 2,4 ghz, možná si objednám přijímač k mé páčkové vysílačce futaba FASST, kterou mám i k Axíkovi. Myslím, že víc řeknou fotky ;)
Toto je můj vlastní RC AirBoat 8)
A vlastní loď.
Nástavba, která se bude oddělávat pri opravách
Kormidlo, teď už je trošku pozměněné chlazení, špatně to sálo a nechladilo :)
Vývod teplé vody z chlazení motoru