strejda píše:Omluva ale stímhle ne.Snaha je kapánek to tu udržet něgde jinde.Jináč vem rodinu a projdi se snáma.Každej je zvanej,co natom že nemá auto.VŠEM Nejedeme závodit.
To jsi mě moc nepotěšil - děckám těžko vysvětlím, že naše auto nevypadá opravdově a dělali bychom ostudu.
Pečlivě jsem si přečetl, co jste na jaře řešili http://www.rc4x4.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=136
a chápu, že volné ježdění není expedice a kolem čeho se to motalo pořád dokola. Ale pro začátečníky to není dobrý přístup - pro nás jste vy pokročilí příkladem a inspirací. (viz. Salvatoreho result)
Může to být i úplně jednoduché - jedna skupinka ECHT SCALE jede vpředu reprezentaci a pro diváky, druhá kolona je doprovodná. Ale lidi si mohou popovídat a prohlédnout techniku. A při focení se normálně účastníci zájezdu domluví na dvou verzích - za to se nikdo stydět nemusí. Sám se o kamerování zajímám a dá se to ve vší slušnosti zorganizovat tak, aby záběry byly opravdu reprezentativní a sláva expedic se na webu mohla prezentovat i za velkou louži. Nebo pro koho má být ta úroveň určená? Reportáže na web? Diváky při konání akce? Nebo pro účastníky samotné?
Napíšu pár vět o sobě, abyste si mohli připomenout svoje začátky:
Je to naše první auto, kdy člověk vlastně neví, co od RC očekává. Kousek přestavby jsem s tímhle autem už udělal, máme to zpomalené na krokovou rychlost truckovou převodovkou - celkem je to asi 1:70 + crawler motor, na podvozku je crawler set, zadní náprava je zamčená kvůli průchodnosti. Silné servo Wilík dostal, aby to přepákování vůbec pohnulo kolama, ale kvůli scale předloze monstera jsem servo na nápravu dávat nechtěl úmyslně. Klukovi jsem přidělal osvětlení na karoserii. Rampu na střechu ale nedám, protože když to synek převrátí, tak olámeme bižuterii. Víc do tohoto kočkopsa od HPI investovat už nemá cenu a budeme si raději šetřit na SCX10 TR. Ale v mezičase je potřeba jezdit, ne?
Ale jestli hodně dbáte scale vzhled, tak hold budeme muset počkat. Komaar má to samý, akorát že už splašil jinou budku. http://www.rc4x4.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=651
Martin