Tak vás tu všechny zdravím a chtěl bych se taktéž pochlubit s mojim Gázíkem-Jeep Wrangler JK Rubicon 2014 :OK: Musím obzvlášť poděkovat našemu RC-Taťkovi ( Pítowi z Vimperka) za jeho velkou Taťkovskou ochotu mně s čímkoliv pomoct,udělat a opravit,namazat,provrtat,utěsnit atd.!!! :hura: Vím že občas jsem dosti nechápavej ale Píta má na mě dosti pevné nervy :-I pak jsem mu chtěl taktéž vynadat za tu příjemnou nákazu s modelařením a ten náš úžasnej kroužek pro dospělé jak tomu vlastně říkám já :-D :OK: :tleskam: Díky němu nemusím procházet vším sám (hlavně to tápání co a jak) a za draho a s jeho velkou pomocí mám vše bez starostí a rychle a hlavně,všechny ty součástky kvalitní!!! :hura: pomáháte mě tu vlastně všichni už jen v tom,že si mohu prohlédnout vaše fotky (co a jak se dělá) u vašich mazlíčků a hlavně jsi přečtu nové a nové poznatky (co se týče všech součástek a vychytávek) a za to opravdu velké díky!!!! :OK: Fotky z proměny mého Gázíka sem dodá RC-Taťka Píta páč já jsem ukrutnej retard na PC :-D :-D :-D a to je zatím ve zkratce tak vše :FINE: Takže díky Petře za vše (a věřím že to teda ještě nebude všechno :OK: ) :HOPS: