Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: FreeKec

Ahaa nuu to je blbe kdyz to je vodeodolne tak se to zase rozpadne..HMM Tak to ten plasty dyp bude nej..nebo jak se to pise..kdo koupi tak ja pak od nej si namaznu a zaplatim..Dekuji

Jen už mě začínají SRÁT České e-shopy s rc tematikou. Každej chce podnikat namrskají na stránky vše a pak...
Všude vše skladem!!-Všude nic skladem!!!
Když napíšeš email o dostupnosti 3 věcí(cena přes 2tis) tak po 3 dnech žádná odpověd...
Jinde se domluvíš po tel, pak emailem,pak objědnáš a hups týden v prdeli a NIC
Jak jste na tom vy??
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

Naprosto stejně,nakupuju je MZ Racing nebo u Žíly,zbytek Ebay,atd.Protože jinde je položka SKLADEM velmi zavádějící.K tomu dipu-já myslel že je to nějáká plechovka na namáčení,googlím a nacházím samý spreje.Jestli to nestojí nějákou extra raketu,tak bych to koupil a každej si pak můžete za padesátku namočit :-D
rubiconCB
Uživatel

Fando,já ho vyndal z krabičky a vrátil do krabičky.Po vymáchání to vypadá,že se tam nevejde,ale po zaschnutí se to smrskne na tenkou šlupku.Musím zaklepat,tři roky jsem na něj nešáhl.
Obrázek

Obrázek
Fanda 9
Píšu hodně

tak dejte prosím link,kde to koupit.Na Ebay je to samej sprej a na YouTube varujou,že většina těch sprejů není v daný kvalitě.Tak co a kde koupit???
Mira
Veterán fóra

To vypada ze budem za uplatu chodit smacet k Petrovi. Vida jak se ty ledy pomalu bori :-D

Hele no to je jasny, ta problematika. Ale je to obsahly tema a obsirne se to vysvetluje, nez se dojde k meritu veci. Uz samo jak to zni chapes, Fando, ze to si musime vysvetlit na jezdeni, ze je to nadyl. Ale presne ti reknu proc. Prijdte i ostatni, at se pak neptate...
rubiconCB
Uživatel

Míro,ptal jsem se doma a prej by to bylo drahý,to by ti doma stejně asi neprošlo,vždycky přijít s holou pr_elí :lol: :lol:
Popravdě do toho máčim kdeco :lol: tak mám tak akorát pro sebe.
Fando,já ho koupil tady http://www.scootershop.cz/11735-plasti-dip-tekuta-guma.html
Možná bude někde levnější,ale hlavně bejt tebou kup jedině ten origo americkej,nebo německej,co mám já a přidej k tomu ředidlo,jak to časem houstne,doředím a jedu dál.
:OK:
origo USA
Obrázek
německej
Obrázek

Obrázek
wolff
Píšu strašně moc!

tak to mám hotový chybí akorát kardan a můžu jezdit
Obrázek

Obrázek

Obrázek
poschlmartin
Píšu hodně

:-p

Nemá to nějak málo kol???
wolff
Píšu strašně moc!

má to kol akorát ;-) :tleskam:
poschlmartin
Píšu hodně

Aha...

:-p

...a nemá to nějak málo náprav...???
Fanda 9
Píšu hodně

Rubicon-JJ Peto díky,na YT je spousta výrazných varování,ohledně napodobenin i ve stejných plechovkách,musí to být ten DE,nebo US.Pak mi dostali český e-shopy,kdy jsem na několika našel-zboží nedostanete v původním obalu,ale přepravní plechovce.Rovnou mohli napsat-nalijem vám tam licenční výrobek z 5l kanystru,naůčtujem originál :-D
Wolffe je to skvělý,i hezčí než ta 6ti kola.Jen škoda jak tam kouká ten 4link,jako u všeho delšího,chtělo by to"listí",to by bylo super.Máš to pěkný :OK:
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Jak pise Martin neco tomu chlapackymu autu chybi..Kam jsi dal napravu WLKU Vrat mu ji, slusela mu mooc ted je to velke a divne a jen na 4 kolech!!
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
kali99
Uživatel

4kola? nuuuda
wolff
Píšu strašně moc!

jj je to jiný :-p :-p ale kdyby jste byli na posledním ježdění tak by jste viděli jak se to při jízdě hnusně kroutí a kříží se to obráceně tak můžete být rádi že to takhle dopadlo :-D :-D a jsem rád že jste se k tomu alespoň někteří vyjádřili i když ne vždy kladně ale mně to pomohlo a stejně to takhle nechám a uvidím jak se to bude chovat teď :OK:
bowl
Uživatel

Wolffe, nenech se zvyklat, jako já. Tenkrát jsem stříknul Jeepa na černo - oranžovou a pak jsem litoval!

Za mě palec jednoznačně nahoru. 6ti kolu jsem viděl na živo a upřímně to bylo dost NON-scale, jak se to v terénu chovalo.

Pánové promiňte, ale aby auto samovolně při přejezdu přes nerovnost měnilo rozvor levé a pravé strany, nota bene v zadu, je pitomost!
Podle mě zlepšení o 100% a už se těším až to projedeš!

Jen bych MOŽNÁ zkrátil zadní převis. Ale chce to vidět na živo...

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“