Kastle dolu jit nemuze,dal sem tam nova a vetsi kola. Nastrikana je cela kastle, ale v baleni jsem nemel polepy na svetla a nevim kde je sehnat. :cry: NEVI NEKDO??
Ta kastle je zvednuta jen vpredu,vzadu jsem nastavil uchyceni tlumicu. Tak to bude neco pro moje nesikovny ruce (ty svetla) :sad: Uz mam i novou zahradku,ale nemam ji cim vyfotit
Vybarvení je jednoduché, tací orámovat lepící páskou, v horším případě lakýrnickou v lepším tamiya, potom vybarvit stříbnou barvou a na to zmíněnou lihovku a nebo čirý lak. myslím že pro začátek by stačila nějako samolepka......... :wink:
Pajero CC01 - Tamiya
F-350 - TF
TOYOTA FJ45 - v procesu
Barva pekna.. Pokud bys nechtel brousit, staci koupit v modelarsky prodejne Purisol od Agamy, stoji 50 kacek a barvu rozpusti naprosto bez problemu, jen bacha aby ti neztekl do te cerne, to by pak delal neplechu.. Pak si kup emailovou barvu v plechovce nebo sklenicce treba od revelu nebo origo tamiya - cervenou a oranzovou a vybarvi svetla dle libosti stececkem.. :-) Prijde mi to jako nejlepsi resni..
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Tak sem po delsi dobe zpet,udelal sem novou,snad lepsi zahradku a mam nova kola,musim rict,ze rozdil oproti pukum je vazne velkej. :lol:
Tady nejak fotky.http://honhaf.rajce.idnes.cz/honha_auto/#album