možná jste to stihli zaznamenat možná ne .. ale
RoxJero změnilo včera majitele
včera jsem ho od Bedny téměř hotové vyzvedl:
[youtube]v4QvmeJHyro[/youtube]
... no a pak ho začal rozebírat :-D
nelíbylo se mi umístení elektriny v elektroboxu a příliš vysoko - pryč s tím
původní uchycení KATONI jsem taky zrušil - pryč s tím ... a přesunul dozadu
... ÁNO ... na RoxJero lze umístit 2x KATONI :OK: )navijak dopředu ... naviják dozadu
uchycení tlumičů .. no šlo to udělat jednodušeji ale budiž ... jen současné řešení z hliníku postradalo zakladní pevnost:
jedním prstem vážení :-I .. naštestí stačilo vložit rozpěrnou tyčku ze závitovky a hliníkove trubičky :YOP:
Slickovo řízení ... funguje .. jen je na mě přiliš složite a navíc limitovalo křížení - pryč s tím
osvědčilo se mi Homemade BTA (nebo jak se to píše) řizení .. takže posíláme vykresy na laser:
... s tím souviselo přesun uchycení tlumiče na nápravě zpět do původního tovarního ... BTa verze se Slickovo neni kompatibilni :-D .. a tlumič vadil v cestě BTáčku .. poté ještě seříznout slickovo "Céčka" a je to :FINE:
no ... a má to být závodní RC AST stroj ... tzn .. chtělo by to snížit těžište a ta težká kastle tomu moc nepomáhá...
.. Vánoce sice ještě nejsou ale čeká mě lití olova :-D ... a následně vymyslet co dám na nápravu zadní
no a pak už bylo asi 1:00 ráno tak jsem šel spát :-D
... auto má hodně velký potenciál jen je třeba ho doladit ... a kdyby nebylo limitováno pravidli RC AST dalo by se z něj vymáčknout daleko daleko víc :YOP:
"KEEP WATCHING" ... ještě jsem neskončil