Ahoj všem, jsem zde nováček. Pořídil jsem si oranžovou limitku. A mám hned problém, který tady už zazněl. Zatím mám Nimh baterii a nedaří se mi na regulátoru přenastavit funkci LVD. Zkoušel jsem oba postupy z manuálu a prostě nic. Baterie je nabytá, ale kontrolka na regulátoru bliká červeně. Díky.
Ahoj, jsem nováček a mám dotaz. Pořídil jsem si Trx4 Defendera. První zapnuti proběhlo ok, zkalibroval jsem regulátor dle návodu atd. Hezky jsem si zajezdil a po cca dvou hodinách už bylo znát že dochází baterka. A pak došla, ale vše fungovalo (serva diferencialů, zatáčení...) Ale jízda nemožná. Faj ochrana LVD asi zafungovala. Ale teď pozor. Pokaždé když vypnu auto, odpojim baterku, vypnu vysílač a a potom chci znovu jezdit tak už mi červeně bliká přijímač a nejezdím. Spáruji vysílač a přijímač a jezdím. Ale musím po každém vypnutí spárovat. Jde toto nějak uložit. (Netrvá to dlouho, ale asi to tak být nemá). A ještě druhá věc mě trochu znervózňuje. Když na místě otočím kolama a vrátím je rovně tak ze serva řízení vychází zvuk jakoby jiskření či co. Stačí klepnout do plynu, popojet třeba jen centimetr a utichne to. Nemůže se to nějak znicit, spalit až na to někdy zapomenu. (Venku to skoro není slyšet, ale v místnosti je to dost znat)