Tak po pořádku:.
Ano jsou to nafukovací pneu,ale byl jsem zklamán, použita nebudou, mají malý grip.Už mám jiné pneu a řádně prořezané a to je teprve ono,až bude auto hotové,budou nafocené
Servo je opravdu na 7.4V a mám pro něj samostatnou aku.V trialu je potřeba tak silné servo,při váze auta 6kg a při plném zatížení jednoho kola třeba v díře to 15kg servo neutáhne,tohle tahá v každé situaci bez problémů.
Servo ovládá opravdu uzávěrku difu a je to něco kouzelného, jsem z toho uplně unešený,Michal Jansa z velké Lízy, mi říkal, počkej až ji budeš mít,to je jízda uplně o něčem jiném,s tím autem se dá na překážce čarovat.A měl pravdu,zkouším to ve sklepě jízdou přes trámy a je to bomba,otevřu diferák a auto se otočí na pětníku,nebo se při plném plynu otočí smykem kam chci.
A dále,na brzdovky a couvačky jsem použil modul od Badgera a naprostá spokojenost,maká to jak v realitě stačí malinko ubrat prudčeji plyn a hned problikne brzdovka.Sice jsem měl tošku problém s naprogramování neutrálu,protože Futaba ho má malinko posunutý,ale po telefonické podpoře Badgera jsem to zprovoznil.Tak jsem se rozhodl,že všechny moje současné moduly vyházím a nahradím Badgerovými,protože tepve ty jeho moduly splnily moje nároky.
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
Tak týhle Líze dávám 11 z 10 bludišťáků. Fakt moc pěkná práce. Stabíky jsi dopředu dával kvůli omezení naklánění? A jak fungujou? Ď
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
Ano, stabík je tam kvůli tomu,aby z toho nebyla kolébka,ostatně velká líza ho tam má také.Zatím jsem použil pružinový drát,co jsem měl doma o průměru 2mm,ale je to ještě málo.Musím sehnat průměr 2,5 a 3mm a vyzkoušet.
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
Karle, krásná Líza. :SUPER:
Zamykání difu ti chodí spolehlivě? Jsem zvědav, jak to vydrží pod zátěží, ta vnitřní plastová kulisa ve mne moc důvěry nevyvolala, když jsem Creepera sestavoval.
závěra difu zatím chodí spolehlivě,díky počítačové soupravě, jsou dokanale nastavené dorazy,na tom hodně záleží.Závěra se musí řadit při stojícím autě,to samé řazení rychlostí,mám tam dvoukvalt,sice to funguje i pod zátěží,ale potom to za chvíli odejde.Jinak kulisy už mám připtavené kovové,až odejdou plastové,není to pravý kov,ale nějaká slitina hliníku.
Ahoj,tak dnes jsem dodělal Lízu a provedl pár testů v pné zátěži.Musel jsem dovážit kola,hlavně vzadu,dát tvrdší pružiny na tlumiče.Ještě musím koupit hustší olej do tlumičů a vyměnit jej,dále zbývá ještě pár drobností,jako zabarvit některé šroubky,dodělat poklice do předních kol,ale to už jsou jen detaily.jinak jsem rád,že se mi povedlo dodržet váhu do 7 kg,auto váží 6.5 kg
Tady odkaz :: http://griessl.rajce.idnes.cz/Stavba_Li ... al_do_S-3/