Pedro
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Máš-li svářečku na hliník tak budiž, ale jinak... 8(
A s tím nýtováním to myslíš vážně?

A co váha? Tam budeš muset ve výsledku mít převody z pravý damascénský oceli, aby to něco vydrželo :wink:

Já chápu, že chceš něco vytvořit sám, ale proč se, alespoň pro začátek, nedržíš osvědčených postupů a materiálů?

P.S. Sorry majiteli za plevelení vlákna
CC-01 Pajero - Dsys 56,Nowak 55T,TowerPro MG995
SCX-10 Forďák obytňák, Dsys 46, 35T, TowerPro MG996
2.4 Ghz
rcdriver123
Uživatel

Pedro píše:Máš-li svářečku na hliník tak budiž, ale jinak... 8(
A s tím nýtováním to myslíš vážně?

A co váha? Tam budeš muset ve výsledku mít převody z pravý damascénský oceli, aby to něco vydrželo :wink:

Já chápu, že chceš něco vytvořit sám, ale proč se, alespoň pro začátek, nedržíš osvědčených postupů a materiálů?

P.S. Sorry majiteli za plevelení vlákna
s nytovanim to myslim smrtelne vazne vydrzi jako to PSH strelbu airsoftky? ten hlinik 1ka nebo i 0,5 bych rek ze nakou slabsi softku ustoji ja to chci jako auto na povbaveni takze treba i do lesa na naky vetvicky nebo kaminky a nebo i na soft to pujcovat jako pruzkumne vozidlo, a chtel jsem aby to neco vazilo a ze sem (trochu) na hlavu mi psat nemusite to ja uz vim
Stavba Hummeru pozastavena.
Pajik_CZ
Častý přispěvatel

proč porovnáváš materiály testem vydrží/ nevydrží výstřel z airsoftky? Jakej to bude mít konečnej význam u RC auta? Bude to snad pohyblivej cíl? Jde o to, že PSH se velice snadno spojuje.
rcdriver123
Uživatel

to jo ze se to snadno spojuje ale zase to neni tak odolny a navic s tim nemam zadne zkusenosti a nevim kde to kupovat
nguyenerik
Častý přispěvatel

jak jsem se podival na diskuzi stavba wrangler tak jsem zvedavej jak se delal celej kovovej. :) treba nekdy zkusim :D
aushaus
Píšu hodně

rcdriver123 píše:to jo ze se to snadno spojuje ale zase to neni tak odolny a navic s tim nemam zadne zkusenosti a nevim kde to kupovat

prej neni odolný, háá :lol:

Mám doma pár kuličkáren, tak z pěti centáků udělá v 1mm PSH lehkej ďůlek, to je všechno :wink:

PSH, pružný a pevný, nevidim jedinej důvod, proč ho nepoužít.
D90-Gray Td5 (MEX)-Construction in progress
YouTube channel
Maximo
Píšu hodně

teď se nechci zastávat hliníku jako stavebního materiálu, ale moje airsoftka(ne kuličkárna z hračkárny za 250,-) má úsťovku cca 135m/s a ze vzdálenosti okolo deseti metrů to provrtá naskrz plechovku od guláše....takže pokud chce něco co by to vydrželo tak hliník není zase tak pšatná varianta :lol: :lol: :lol:
Youtube
Kečup

___oooo
/ | [____],
I---L-OlllllllO-
()_)()_)-0-)_)

"dokud se to nekutálí, je to pod hranice možností"
petos
Častý přispěvatel

Sklolaminat neprestrelis.Ale moze to oklamat aj inac,tak ako robili tanky v 2SV.Zosikmenie pancieru.Strela tak sklzne.
SCX10 jeep JK 4x4
TRX6 Pacific P12 6x6
Maximo
Píšu hodně

ale dokážeš si představit hummera se zešikmenejma plochama?? :lol: :lol: :lol: ...
...to je jedno každopádně by se mělo přestat zas´.rat vlákno......
Youtube
Kečup

___oooo
/ | [____],
I---L-OlllllllO-
()_)()_)-0-)_)

"dokud se to nekutálí, je to pod hranice možností"
nguyenerik
Častý přispěvatel

Maximo píše:ale dokážeš si představit hummera se zešikmenejma plochama?? :lol: :lol: :lol: ...
...to je jedno každopádně by se mělo přestat zas´.rat vlákno......

ja bych nekdy stavel ze plechu treba 0,5-1mm :D ale na to ani naradi nemam... :(
lukai
Uživatel

Do toho hlinika by som sa nepustal. Skus najprv vypalit do 0.5 alebo aj do 1mm dakych 20 guliciek a potom sa na to pozri. Ja som to skusil a pokazil som si zasubo hlinikovych platniciek...
UFO
Častý přispěvatel

Tyjo z hliníku? Jaká tloušťka!? Tohle mi tak dlouho vrtalo hlavou, až jsem vzal 1mm hliník a střelil do toho se svojí brokovnicí od ťavanů z metru kuličku 0.20g a udělalo to pěknej důlek...
Nutno podotknout úpravy místo 3dílný (!) původní hlavně kovová trubička a utěsněnej píst, jinak původní...

Pochybuju že airsofťáci co to berou moc vážně to nesejmou něčím podstatně silnějším než kuličkárna z holešárny...

Osobně (a jak tu už někdo psal...) mít takovýhle kapitál udělám si něco pěknýho na expedice a pak to ukážu klukům z airsoftu - jenom můj názor...:wink:
Pajero
ÚŽAS

,,Hledáš-li šikovnou ruku, najdeš ji u svýho ramene..."
rcdriver123
Uživatel

tak pro zatim jsem projek Hummer pozastavil z duvodu setreni na novy kolo, taky by model mohl dopadnout jak vsechny me predesle udelal jsem podvozek a kapotu uz ne
somas
Nově příchozí

ahoj nguyenerik.. jak si spokojený s těmi nápravami z himota?? a z jakého to bylo konkrétně podvozku?? dík za odpověď.
nguyenerik
Častý přispěvatel

UFO píše:Tyjo z hliníku? Jaká tloušťka!? Tohle mi tak dlouho vrtalo hlavou, až jsem vzal 1mm hliník a střelil do toho se svojí brokovnicí od ťavanů z metru kuličku 0.20g a udělalo to pěknej důlek...
Nutno podotknout úpravy místo 3dílný (!) původní hlavně kovová trubička a utěsněnej píst, jinak původní...

Pochybuju že airsofťáci co to berou moc vážně to nesejmou něčím podstatně silnějším než kuličkárna z holešárny...

Osobně (a jak tu už někdo psal...) mít takovýhle kapitál udělám si něco pěknýho na expedice a pak to ukážu klukům z airsoftu - jenom můj názor...:wink:

ja nechapu proc furt chcete zkusit pevnost s airsoftem? :lol:

Zpět na „Scale projekty“