Sem dávejte zkušenosti a odkazy na různá šikovná koupená či vyrobená udělátka, jako jsou měřáky všeho možného i nemožného (napětí, proud, otáčky...), indikátory (stav aku...) atd.
na popud Kuby a na kukačku od Droxy jsem si k LiPolkám koupil tuto věc.
LiPo měřák:
osazuje se na servis konektor. Střídavě to ukazuje volty na prvním článku, na druhém článku, ..., a potom celkovou hodnotu baterie. Prima záležitost.
http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... oduct=6380 Výborná věc.
Zapojim mezi baterku a regl, ukazuje napětí aku, proud i špičky, výkon a odebranou kapacitu z aku.
Dokud jsem tohle neměl, tak jsem hádal, tipoval a zkoušel, teď vím 8)
Dva kroky vzad jsou mnohdy tím nejlepšim krokem vpred ......... Full 2,4G... DCC 90.No-007, DCL 100-NoX01 Mob+421 911/905-833 957 Aktuálne ALFA Mobil 0948 833 957. Viber aktivny!
Jerry, tobě to bude na figu borovu, to ti můžu říct už teď :mrgreen:
KV - metr. No, klasika Hobbyking, žádný pořádný vysvětlení, žádný návod. Ale podle toho obrázku soudím, že pravdu asi mají chlapci z diskuze Grzegorz a pipiou - co se týče funkce. Vidím napájení dovnitř a ven, krokodýlem se chytneš na jeden z pólů stříďáku. Ještě v té diskuzi píšou, že přesnost stojí za h...
Jo, a kupovat si to kvůli vám určitě nebudu...
To je normalka ked to s cervenou pipa! 1 faza je modra ked je baterka v norme. 2faza ked blika modra vtedy je napatie cca 3,6V a posledna tretia faza je ked uz sustavne svieti alebo blika a pipa pipak v kuse. Ja so ho testoval paralerne s reglom na ktorom som mal nastavene lipo cut na 3,4V pri com som bol celkom prekvapeny s presnostou ked sa rozpipal alarm, tak cca do 20 sec sa aktivovala ochrana v regli a vypla ho! Takze z mojej stranky gut! :idea:
Dva kroky vzad jsou mnohdy tím nejlepšim krokem vpred ......... Full 2,4G... DCC 90.No-007, DCL 100-NoX01 Mob+421 911/905-833 957 Aktuálne ALFA Mobil 0948 833 957. Viber aktivny!