Jason píše:Ale chtěl bych poprosit tebe Minotaure nebo přímo PSX, zda by bylo možné vydat manuál FW v češtině...
Na překladu budu dělat já, už se na to chystám - psx-e tím nezatěžujte, ať programuje :lol: No, tvoje chvála mne těší, ale zas si nemyslím, že bych dělal něco extra, osobně se klaním psx-ovi.
Jinak, myslel jsem, že nový firmware vyzkouším už v pátek, ale dostal jsem se k tomu včera večer. Jen připomínám, že nyní je firmware udělaný tak, že na každý ovládací prvek (kromě volantu a páčky plynu), tedy na tlačítka trimů a kolíbek všech tří kanálů, D/R a CH3 můžete namapovat jednu z množiny dostupných funkcí, včetně např. třetího až šestého kanálu.
Takže jsem na GT3B nabindoval 6-ti kanál přijímač, připojil 4 serva (víc volných doma nemám) a vesele s nima točil. Dvě serva klasika na řízení a plyn - 1. a 2. kanál. Třetí kanál jsem namapoval na kolíbku (přepínač) trimu třetího kanálu, čtvrtý kanál na kolíbku D/R. Protože čekám vaše zvědavé dotazy, tak samozřejmě nejde o proporcionální ovládání, ALE máte možnost si pro každý kanál takto namapovaný nastavit pár fajnových parametrů - jedním z nich je i krok pohybu serva.
Příklad - čtrtý kanál namapovaný na kolíbku D/R, nastaven krok 1, reverzace ne, rozpoznání dlouhého stisku tlačítka ano. Pak se to chová tak, že cvakáním kolébky D/R vpravo/vlevo otáčím jemným krokem příslušným směrem servo. Pokud kolébku podržím libovolným směrem déle, servo se automaticky vycentruje.
Je toho hodně a chvíli potrvá, než se tím prokoušu a vyzkouším, abych mohl kvalifikovaně napsat/přeložit návod.