Jizdní vlastnosti bych přirovnal tamiya pukům. Čekal jsem že neprojedu ani 50% toho co jsem projel. akorát si trošku víc musím hlídat diferáky. Klidně bych si asi troufl s nima jet na nějákou expedici s origo pajerama.
Tak konečne už je z 90% hotovo. Dodělal jsem gumy kolem oken, trošku předělal rám a šnorchl, udělal hasičák. Už chybí jen světla, stěrače a pružiny od Žilky jenže ten se mnou nekomunikuje. Tady nějáké fotky
Kámoš to fotil 2mpix telefonem tak sry za kvalitu.
skoušel jsem utěsnění elektroniky protože jsem ji zezadu přesunul pod kapotu dopředu.
Takže abych to tu trochu oživil. Cherokeeho po 3 letech bláta čekají nové nápravy (AXIAL) ,protože ty mám docela ověřene a budu je mít za dobrý peníz. Budu dělat novou masku ,protože ta součásná už má dost. A když sem viděl Leeho jak si hraje z mosazí tak sem vzal pozink a začal tvořit.
Nešlo mi to vyfotit sry
Po spájení
Nechtěl sem nárazník který by mi moc ovlivnil nájezdový úhel auta tak sem ho co nejvíc schoval. trochu sem se inspiroval
Opravenbo díky nevim proč sem tam dal img. Jo je to cínem pak pilované a pak broušené. Sem si řekl na co bych scháněl mosaz když klempíří na praxi mají kupy zbytků pozinku. Ještě předělám zadní nárazník s psh do pozinku a uvažuju že sundám přední fendery a udělám ten krycí plech kolem blatníku jak to je na tom černém cherokeem u tebe.