Hlavně Pepo až budeš přikládat tak se nespleť, né že by to byla taková škoda, ale ty gumy v kamnech strašně smrdí :-D :-D :-D . Jinak ty gumy bych chtěl vidět v akci (po posledním BBT asi budu muset přezouvat) :-p :-D
gweck píše:Hlavně Pepo až budeš přikládat tak se nespleť, né že by to byla taková škoda, ale ty gumy v kamnech strašně smrdí :-D :-D :-D . Jinak ty gumy bych chtěl vidět v akci (po posledním BBT asi budu muset přezouvat) :-p :-D
...jsem na ty gumy mooooc zvědavý. Mrzí mně, že jsem je neměl v Děkanskejch dolinách. Je to směs Gold KLR, což by mělo vyhovovat našim podmínkám. No uvidím. Tampony do toho dělal Martin P. Teď trénuju doma a snad zítra na zahradě. Teprve dnes mi přišly, celník se asi kochal, tak mi to pozdrželi. No ale už jsem tam viděl nové Pitbull (úplná novota) a ty by mohly autu taky slušet.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Výsledky BBT Hobitín 08.10.2017 a celkové aktuální pořadí naleznete v "Bodování sezony 2017" :arrow: post349594.html#p349594 P.S. o první a druhé místo se to mele jako blázen :mrgreen: .. do konce roku to vidím na poslední rozhodující trial (kdy ještě nevím)..
Ono s Michalem za zadkem tedy už před, nad vítězství moc neuvažuji, zadarmo mu to ale nedám začnu trénovat :-D . Ono je stejně celkem zajímavé jak se ty auta díky trialu vyladily a i každý z nás jezdí daleko lépe, už je to hodně o rukou a každé jednotlivé chybě ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Koukám, že Brdy začínají pomalu, ale jistě "prosperovat". Tak je to tedy, kurva, CHKO se zákazem vjezdu, nebo ne? Asi zase jak pro koho, jako všechno v tomhle Kriplstánu. https://mapy.cz/turisticka?x=13.8957701 ... id=2118068