Chtěl bych si postavit model H1 ale potřeboval bych poradit s kolama elektronikou atd... jestli znate naky dobry program na 3D tak bych mohl udělat součástky atd v něm, měl jsem AutoCAd Inventor ale uz mi vyprsela 30ti dení zkoušecí doba
ja chtel 1:7/8 kvuli vecem co tam chci narvat daval bych tam 2 baterky a pred ne motor zkusim sem hodit odkaz na obrazky ze stavby z merkuru (jen abych vedel jak to asi bude vypadat a jak to bude velke) http://rcdriver123.rajce.idnes.cz/muj_n ... _RC_model/
kasli chystam stavet, vybral jsem si prave H1 kvuli hranatejsi kasli jine modely maji vedsinou takovou zaoblenejsi, velikost zalezi na pneumatikach a mista uvnitr bud ho budu delat delsi (budou plne funkcni blatniky) nebo to vzadu proriznu a baterky budou posunuty dozadu, ale kdyz uz vim zetu 6ti stupnovou prevodovku asi delat nebudu tak potrebuju vnitrek aby tam bylo misto na baterky cca 14cm prevody 2cm a motor 8cm kola se mi libily Flat Iron 2.2 nebo http://store.rc4wd.com/products/Rock-Cr ... Tires.html hlavne aby to byly 2.2 středy ty udelam doma ted mam ty pneumatiky co jsou na tech obrazkach a ty jsou taky 2.2 ale loupe (praska) prostredni řada(y)
dik ale chtelo by to naky soucastky dodelat aby slo i predni zataceni skoda ze sem nevyfotil ty vytvory predtim s tima sem se vyradil dost a este bych je mohl sestrojit jestli najdu ten stary diferencial tedkon cekam kdy mi prijde dural nebo hlinik na domky do kol, co myslite bude stacit 3ka hliník na podvozkovou desku na kterou se bude vsechno davat budou 2 patra + vyztuzeni
meritko asi budu delat 1:10 hlavne tam potrebuju narvat tu elektroniku prevodovku bych daval mezi baterky dozadu, nevite kde sehnat takovy jakoby gumove trubicky ktere se pouzivaji u ponorek u utesneni tahel atd.. vypadato jak ty gumove trubicky od brzd u kola
tu mam ale ja bych potreboval na tahlo od serva ze bych v prednim blatniku vyrizl diru do ni bych nalepil prubicku a tou dirou by prochazelo tahlo tak to potrebuju nejak utesnit udelam obrazek v malovani a dam ho na rajce do alba jak je ten model z merkuru
zmena z 6ti na 3 a baterky tam chci proste 2 kvuli vyvazeni motor ten pude vic k ose a ze zacatku stejne asi budu jezdit na 1 baterku nebudu mit prachy
mam cca 10000 Kč 5000 na motor s reglem 2000 nabijecka 1000servo zbytek baterka, mam jen zadni diferencial ale k vanocum mi rodice snad koupi i predni jestli zjistim jaky mam tata mi koupi diferencial a nevi z jakyho modelu to je jestli to byl dif. z toho navodu tak to je z Hyper 7ky ale nevim presne
Já nevim co chceš všechno chceš dělat(stavět) sám-myšleno jakože samovýroba. Našláplo máš dobře.
Jen jestli by nestálo spíš za úvahu za těch 10k pořídit nějaký "hotový" auto a na tom zkoušet úpravy (postavit vlastní kastli, atd. atd.)
Když budeš kupovat jednotlivý díly, tak v tom těch 10k zmizí hned a do pojízdnosti to bude mít daleko.
Stejně tak ten rozpočet...nevím co chceš za motor, ale slušný motor se slušným reglem pořídíš do cca 2000. Servo dá se za 1000 ale dá se i za polovic....
Nechci tě odrazovat od tvoření, ale spíš bych pořídil stavebnici "hotovýho" auta a s tou pak můžeš čarovat dál. A ty prachy by ti na to mohly přibližně stačit