GT3B a 1nsane

Moderátoři: minotaur, zidon155

Odpovědět
romansis
Uživatel
Příspěvky: 194
Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm

GT3B a 1nsane

Příspěvek od romansis » úte pro 11, 2012 9:42 am

Zkouším zprovoznit vysílačku GT3B s hrou 1nsane a pořád se mi nedaří.
Brzda a plyn jsou v pořádku, akorát zatáčení nefunguje. Auto jede
rovně a doleva. Rovně jede, když mám volant vytočený doprava, ve střední poloze zatáčí do leva a když dám volant do leva, tak zatáčí do leva ještě víc. Nevím jestli to dobře vysvětluju. :sad: Poradí někdo co stím?

romansis
Uživatel
Příspěvky: 194
Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm

Re: GT3B a 1nsane

Příspěvek od romansis » úte pro 11, 2012 7:31 pm

Nikdo nic?

romansis
Uživatel
Příspěvky: 194
Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm

Re: GT3B a 1nsane

Příspěvek od romansis » stř pro 12, 2012 5:40 pm

Tak jsem zkoušel GAMEPAD a ten funguje v pohodě. Tak nevím kde může být chyba.

Uživatelský avatar
tiesto8
Uživatel
Příspěvky: 137
Registrován: sob pro 03, 2011 12:00 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: GT3B a 1nsane

Příspěvek od tiesto8 » sob pro 15, 2012 1:05 pm

zkus zkontrolovat trimr na zatáčeni jestli máš nastavenej střed

Uživatelský avatar
bugfoot
Častý přispěvatel
Příspěvky: 666
Registrován: čtv srp 09, 2012 11:00 pm
Bydliště: Hradec Králové

Re: GT3B a 1nsane

Příspěvek od bugfoot » pát pro 21, 2012 7:50 pm

co máš za windows? kdyžtak napiš PM

romansis
Uživatel
Příspěvky: 194
Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm

Re: GT3B a 1nsane

Příspěvek od romansis » úte pro 25, 2012 8:23 am

Takže trim mám nastavenej na střed, v kalibraci ve windows to funguje normálně. Mám windovs 7. Co je to PM? :oops:

Uživatelský avatar
rc-vitek
Píšu hodně
Příspěvky: 1806
Registrován: sob led 07, 2012 12:00 am
Bydliště: solnice

Re: GT3B a 1nsane

Příspěvek od rc-vitek » úte pro 25, 2012 11:43 am

soukromá zpráva
po přízpěvkem je napsáno PROFILE a vedle PM
klikni na pm v přízpvku té ooby který chceš psát a oběví se ti okno na psaní :wink:
Mitsubishi Pajero - CC-01-doladěný k obrazu mému

romansis
Uživatel
Příspěvky: 194
Registrován: ned čer 17, 2012 11:00 pm

Re: GT3B a 1nsane

Příspěvek od romansis » čtv pro 27, 2012 10:25 am

Stáhl jsem si demo MOTORM4X a ovládání vysílačkou GT3B dělalo také problémy. Po delším zkoušení jsem zjistil, že se do toho plete třetí kanál, záleželo, jestli byl zaplej nebo vyplej. MOTORM4X už jsem teda rozchodil, ale 1NSANE stále ne.

Odpovědět

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“